Desigur
Idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista.
Acum serios... recunosc cand sunt depasit de situatie, si teoria ta m-a bagat in ceata.Insa teoria evolutioniei nu poate explica cum a aparut prima particula de energie ( celula/atom/cum vrei sa il numesti ) care sa poata exploda, mai apoi, in Big-Bang.Mie unul imi e de ajuns si asta ca demonstratie ca e o teorie nu foarte bine gandita.Bafta oricum!
Daca eu spun aberatii atunci nu te lua dupa mine citeste "Zece greşeli ale lui Darwin"..si mai sus am mai dat niste site-uri si inca o carte.dar tu ai idei fixe..am observat din prima..nici nu aduci un argument sa zici de ce spun aberatii si din prima le faci aberatii.Ce sa iti fac daca citesti numai carti pro teoria evolutionista.
Ce spun dovezile auzi Dovezile arheologice chiar confirma ca teoria evolutiei e o mare aiureala..Singurul lucru deplasat este teoria evolutiei.S-au scris carti care pot sa o combata foarte bine.Din acestea au rezultat foarte multe erori ale acestei teorii..Si am mai zis daca aplicam locica matematica daca intr-o asemenea teorie se gasesc erori din start aceasta teorie nu mai este corecte in procent maxim..Si nu este adevarat ce zici tu despre cartile care combat aceasta teorie..argumentele din ele pot fi chiar si verificate..Ai niste idei fixe care nici Chuck Norris nu poate sa ti le schimbe..Esti o cauza pierduta..Stiinta zice multe.Din pacate sunt promovate zeci de teorii aberante.Cel mai bun caz sfarsitul lumii in 2012. s-a ajuns sa se faca si film..Asta se promoveaza. Minciuna fata de populatie.
Te certi cu un pusti de 15 ani care nu stie mai nimic despre evolutie/selectie naturala. deci nu prea are rost
Nu am 15 anideci chiar ai crezut..se vede ca nu ai minte
Si stiu foarte bine..de aia i-am inchis deja gura unuia care tot asa ma contrazicea.pot sa va inchid gura la toti stai linistit.dar e o pierdere de timp..defapt am pus intrebarea sa vad ce argumente aduceti voi astia cu evolutia si am vazut si m-am minunat dse niste argumente mincinoase..nu vorbesc aici despre tine dar daca citesti tot o sa iti dai seama..Deci in concluzie prin asta vroiam sa vad daca chiar aveti argumente in adevartul sens al cuvantului..Nu aveti nimic! M-am convins.
Zici ca e minciuna cu dovezile arheologice..deci nu ai vazut tot ce am scris..imi pare rau sa ma repet:
In Kentuky, Wilbur Burroughs a descoperit in 1930 3 perchi de urme, care, in urma analizelor la care au fost supuse au fost datate la prox. 250 de mil de ani..Initial prima ipoteza a oamenilor de stiinta a fost aceea ca acele urme apartineau unor soparle uriase.un locuitor obisnuit american in paleozoic, Analizate la microscop urmele nu indicau nici un fel de prelucrare..Contururile luasera nastere in urma tasarii terenului..Erau urme umane..Asta este doar o dovada. daca vrei mai mult uite citeste de pe site-ul asta: http://www.lovendal.net/......l-gresita/
De asemenea Darwin ducea lipsa si el de dovezi. Darwin a fost conştient de la început de problema lipsei fosilelor, dar şi-a mărturisit credinţa că acestea vor fi găsite în cele din urmă. Această descoperire încă se lasă aşteptată. De exemplu, dacă în stratul geologic A găsim fosile din specia X şi în stratul C găsim fosile din specia Z, care se trage (indirect) din specia X, ar trebui ca în stratul B, care corespunde perioadei intermediare, să găsim fosile dintr-o ipotetică specie Y intermediară. Însă, acolo nu găsim aceste fosile intermediare, ci tot fosile de tip X sau Z şi fosile de alte specii, fără legătură, de tip V, W etc. Mai mult, arheologii au descoperit că în perioada Cambrian apar brusc, ca din nimic, o mulţime de specii, în cadrul unui fenomen numit astăzi „explozia din Cambrian".
Nu am 15 am 7 ani multumit..Ma astept sa ma iei in serios
Am mai vazut postari de ale tale si eram sigur ca o sa zici ceva de genul: "Daca asa zice stiinta asa este!"Nu prea e un argument si zi-mi si mie tona aia de argumente ca nici eu nu te cred!
Serios? e si mai grav atunci chestia cu tine e ca doar cauti cartile/blogurile/documentarele etc care sa-ti confirme propriile tale idel, orice altceva respingi imediat drept 'prostii', cu toate ca stii foarte putine despre ele. esti prea inchis la minte. ti'am dat acel ex simplu legat de anatomia primatelor, pe care l'ai respins din start drept prostii neconvingatoare sau ceva de genu, chiar daca habar nu aveai despre ce vb. ai demonstrat ca nu prea stii ce spune de fapt teoria evolutionista, cauti doar sa o respingi
E ok daca vrei sa respingi ceva dar afla macar BAZELE. altfel esti penibil.
Fi si tu mai deschis la idei noi, sau macar analizeaza'ti propriile idei mai deschis, altfel ajungi ca ateii sau crestinii astia cu ideile lor fixe, convinsi 100% ca ei au dreptate si restul sunt prosti
pai asa si sunt prostii neconvingatoare. Dupa ti-am dat argumente la nivel psihic, sau am dat, in fine, la care nu s-a raspuns..Deci lasa-ma cu argumentele tale din anatomia primatelor..Ala inchis la minte esti tu
Probabil..asa este. poate nu te-am ascultat..in fine recunosc ca am gresit aici.
Bine..asa voi face pe viitor..Adevarul e ca mi se pare obositor sa dai argumente la orice ti se zice pe site..Si chiar asa este..Este obositor.Dar am procedat grsit..Trebuie in asemenea cazuri sa asculti toate argumentele celorlalti..Asa este. poate m-am fixat prea mult pe o idee.e promit ca ma voi mai informa in continuare.dar incearca sa citesti si tu acolo ceva din lectura care am pus-o. daca iti permite timpul.
Da probabil am fost rautacios.Dar imi cer scuze fata de tine.
Dar sti de ce sunt rautacios..Deoarece inainte cand nu eram asa le dadeam sansa altor persoane sa fie rautacioase..De aceea nu vroiam sa mi se mai intample.dar am gresit omule! sry
Si cred ca ti-am dat prin asta argumentul ca nu sunt chiar genul acela de persoana cerandu-mi scuze.
Cu tot ce nu esti de acord numesti propaganda..Nici nu verifici..ai pareri fixate in cui..nu am cu cine..nici nu iti mai raspund de acum.
Si am mai spus si o mai spun..nu trebuie sa fi credincios ca sa nu crezi in evolutie
Dupa cum se spune, teoria evolutiei este doar o teorie.Nimic demonstrat sigur, precum nu poate fi demonstrata nici inexistenta Lui Dumnezeu. Daca maimutele au fost piatra de temelie a evolutiei speciei umane, atunci cum se explica faptul ca inca mai exista maimute.Nu au evoluat si ele,desi, teoretic, exista dinaintea omului. Teoria evolutiei este doar o teorie, ce serveste pustiului intelectual al ateilor, prea inchisi la minte ca sa gandeasca mai profund decat ceea ce vad ochii orbi ai omului.
Ce mi-a placut ultima propozitie..Frumos raspuns! Noroc ca astia care saustin prostia asta au mai renuntat la intrebare.Dar vreau parerea ta..Este unu care sustine teoria evolutiei si care spune:"Daca asa spune stiinta asa este! Nici o carte care combate aceasta teorie nu este luata in serios" ce i-ai spune?
hai ca deja tu ii faci pe unii irationali. oameni chiar intelectuali care nu sustin asta..Am si dat niste citate de la asemenea oameni.ti-as fi dat dar nu am cu cine.
Stiinta spune, si tot stiinta se contrazice.Dovada,teoria vitezei luminii.Pana recent, erai un dusman al stiintei daca sustineai ca viteza luminii poate fi intrecuta.Si iata, ca s-au desoperit particule ce pot fi accelerate peste viteza luminii.Nimic nu e sigur, in stiinta cea "sigura" pe ea.Astazi vine o teorie, maine un experiment ce o revolutioneaza.Si toti mai-marii strang din buci din 2 in 2 ore, ca sa-si modifice teoriile"sigure din punct de vedere stiintific, inatacabile si absolut dovedite" cand vine altcineva, sau altceva si demonstreaza contrariul.Vai de capu' lor,caci mai bine vede orbul razele Soarelui, decat ei adevarul.E nici macar nu mai au notiunea de adevar, caci, precum insasi stiinta o demonstreaza, totul e relativ.Eu chiar nu stiu ce-i in capul lor.Sunt plin de ceea ce cred ei "adevar", ca doar in scurt timp sa fie schimbat tot ce stiau.Stiinta arata mare, intimidanta si puternica, dar, in realitate, e doar un balon cu aer umflat pana la refuz.Trebuie doar un amarat de ac, si totul se sparge.Copii de 12 ani sparg teorii care pana acum erau sfinte in stiinta. Apoi,sa mai crezi in ei.
Stiinta,precum si tot ce tine de materie,nu trebuie sa fie un scop caruia sa-i servim,ci trebuie sa ne serveasca pe noi intru binele nostru si al semenilor nostri.
Cat despre carti, ele exista, multe nestiute, multe interzise, multe reduse la tacere.Adevarul arde minciuna, nu-i lasa ragaz, o nimiceste si o prabuseste, fara drept de apel.De aceea nu lasa sistemul respectivele carti, sau invataturi, dovezi, etc. sa cada pe mana si cunostiinta populatiei. Putini stiu, si mai putini inteleg.Pacat.
Cat despre respectivii sustinatori ai "sigurantei stiintei",degeaba le demonstrezi,chiar rational si logic,caci precum surdul nu va auzi,nici de-i urli in ureche, asa vor refuza si ei oricare alta optiune, decat obscuritatea, exploatata la maxim, a stiintei.Lumina adevarului e departe de ei, precum si razele Soarelui de de ochii orbului, care inca isi mai si acopera ochii cu palmele, ca nu cumva sa vada.Pacat de ei, precum si de noi toti.Sa nu le facem rau, ca deja isi fac ei singuri.Moartea le va arata adevarul.Va fi insa prea tarziu.Sa cerem mila pentru ei, caci nu toti au fost indrumati catre lumina, ci poate au fost chiar impinsi in intunecimea noptii.Mila pentru noi toti.Amin!