anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In cazul evolutiei omoului din maimuta nu putem aplica un principiu al logicii traditionale pentru combaterea lui? Mai exact ma refer la principiul identitatii: "a=id a". adica un lucru este identic doar cu el insusi..Nu putem sa punem aici cazul speciei umane? Si plus ca mai e o teorie care afirma ca orice lucru tinde spre degradare(si termodinamica afirma asta) Atunci cum ne explicam totusi ca exista >evolutie? cei care mai sustin acest lucru mai spun că motilitatea spermatozoizilor umani se plasează între cea a unei specii de maimuţe care sunt monogame şi a alteia care sunt poligame.Ce legătură are motilitatea spermatozoizilor cu monogamia sau poligamia? Nici una..deci teoria evolutiei este o mare minciuna >nu?

Răspuns Câştigător
| Hirako a răspuns:

Desigur happy

Idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista.

Acum serios... recunosc cand sunt depasit de situatie, si teoria ta m-a bagat in ceata.Insa teoria evolutioniei nu poate explica cum a aparut prima particula de energie ( celula/atom/cum vrei sa il numesti ) care sa poata exploda, mai apoi, in Big-Bang.Mie unul imi e de ajuns si asta ca demonstratie ca e o teorie nu foarte bine gandita.Bafta oricum!

187 răspunsuri:
| lolzcraft a răspuns (pentru Romanian):

> "No', ho joiana, si nu ma injura, ca inca nu m-am apucat sa-ti arunc injurii si blesteme"
> "mult superior tie"

Ai halucinatii?

> "Cat despre particule, na, sa-ti fie drept uimire:
http://www.evz.ro/......46808.html "

Vino cu ceva demonstrat stiintific, nu articole din evz. Inca nu s-a demonstrat exact. Pentru asemenea descoperire e nevoie de multe verificari. Na, sa-ti fie drept uimire, ca eu spre deosebire de tine nu sunt strain de publicatii stiintifice. Pentru tine un mucos de 16 ani e mai greu. Invata-ti Baltagul si mai vedem dupa.

> "Cat despre relativitate,capul ala al tau, asa inteligent precum voiesti a te demonstra pe-aici, n-a auzit oare de teoria relativitatii a lui Albert Einstein"

Tu stii ce spune teoria relativitatii sau arunci cu vorbe pline de tupeu sa te afli in treaba? Abia astept sa vad ce stii.

> "sau de curentele filosofice ce sustin relativitatea adevarului fata de perceptia umana?"

Misticismele new-age pseudostiintifice? Sau ce mai exact?

> "Ma rog, poate nu esti chiar atat de inspirat se te gandesti la propria nestiinta(prostie, da' cu alte cuvinte) inainte de a-ti varsa obraznic haul de incultura pe internet."

Vorbeai cu tine?

> "Cat despre rational si logic, iata "Pariul lui Pascal""

Irational si ilogic.

> "Daca crezi în Dumnezeu si se dovedeste ca el nu exista, nu vei fi pierdut nimic"

Timp, bani, griji, sperante, rugaciuni, decizii, umilinta, toate astea inseamna nimic, nu? Si daca nu exista dumnezeu, poate exista cel putin unul din ceilalti N mii de zei.
50% & 50% & 50% &... = 0. 0000... %. Mai suna bine?

> "dar daca nu crezi si se dovedeste ca exista, vei merge în Iad."

Pentru ca dumnezeul vostru e un tiran comunist. Din fericire nu se poate dovedi ca exista, dovedindu-se deja ca nu exista.

> "Si asta poate fi demonstrata cu ajutorul silogismelor logice(daca stii ce se vor a fi acelea, tu,"prea-desteptule")."

Normal ca stiu, dar tu nu prea stii ce e aia 'negativ ilicit', care e o eroare de silogism.

> "Dovada pentru pruncii de 12 ani? Iat-o:http://www.gandul.info/......eo-8106083 "

Lasa-ne cu ziarele, unde e lucrarea stiintifica? IQ mai mare decat al lui Einstein? Nu s-a stiut niciodata IQ-ul lui Einstein.

> "Cat despre "multa inteligenta" a oamenilor de stiinta, sa vedem ce parere au avut oamenii care au suferit in ultimele 2 razboaie mondiale, sau in razboaiele din secolul trecut?"

Si ce vina au oamenii de stiinta? :))

> "Nu prea a ajutat tehnologia la binefacerile lumii, asa-i?"

Pai du-te in pestera atunci, lasa calculatoarele, medicamentele, mancarea de azi, vanezi iepuri, mori dintr-o rana si gata, mai scapam de un specimen d-asta.

> "Sau sa vedem ce o sa avem de spus la urmatorul razboi mondial, cand tehnologia "mult-prea-luminatilor oameni de stiinta" o sa-si spuna cuvantul."

Vorbesti despre ceva ce nu exista.

> "Mai vrei ceva?"

Nu multumim, m-am lamurit, stai jos, nota 0.

> "Nestiutorule, nici macar nu te documentezi inainte sa-ti arunci prostia pe internet.Sa-ti fie rusine, copil mic, tocmai ti-ai facut de ras tagma de atei, cu acuzatiile lor irefutabile de tot rasul. Jalnic, pur si simplu jalnic!"

Blablablabla, minciuni, povesti nemuritoare. Copil mic? Copil mic esti tu fata de mine. Mic si @#$%.

| lolzcraft a răspuns (pentru Romanian):

> "aproape toti oamenii mari din lume, care au ajutat lumea, chiar prin stiinta, au fost crestini"

Minciuna sfruntata:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_atheists_in_science_and_technology
http://www.freethoughtpedia.com/wiki/Scientists_and_atheism

> "Civilizatia s-a dezvoltat intru religie"

Prin inchizitie si pumni in gura paganilor si ereticilor, da. Noroc ca acum se mai lumineaza si se vede si progresul mai abrupt.

> "si vin ei, cu teoriile lor de care nu vrea sa auda nimeni."

Prostii. Nu vor sa auda prostii, cretinii si ignorantii. Pe care vrea sa stie pe ce lume traieste (nu aia imaginara din biblie) il intereseaza.

> "dar o sa vada cat de desarta e calea aleasa de ei, dupa ce vor muri."

Argument din viitor? Ilogic.

> "Oricum, propun o solutie civilizata.Se numeste "ignor".Le dai "ignor", si nu mai comenteaza tie niciodata, de pe conturile lor.Asa nu mai latra nici o javra."

Asa, cenzura, solutia "civilizata" comunist-crestina, hai cu inchizitia neamuleee, sa-i ardem pe rug si sa-i facem sa taca cu forta! :))))))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Romanian):

Nu mai puteam de ras la raspunsul tau:laughing) mi-a placut mai ales aia..."mult mai superior tie animalule" laughing Sa sti ca e animal..Asta sustine chiar si el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru lolzcraft):

Ba "animalule"! Prostii ca tine nu o sa renunte niciodata... Daia iti dau ignore.Tu spui numa aberatii.Un link.cer sa zic..asa iti dau 1000 de link-uri.Ti-am dat si bibleografie..Nu orice bibleografie..Bibleografie care contin carti renumite care contrazic teoria asta de... Nu sti nimic..Susti ceva fara argumente si eu nici nu cred ca sti in amanunt ce iti zice teoria asta..Cate lucruri aberante contine..Culmea tu nici macar nu sti sa iti sustii pct de vedere..Neaducand argumente..doar niste tampenii total pe langa.

anonim_4396

Asta am si facut am dat ignor da vine intruna cu alte conturi..Numa ca sa nu taca cred ca o sa isi creeze zeci de conturi..asta e animal dala disperat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce penibil esti! Intrii cu atatea conturi doar ca sa zici si tu ceva sa te aflii in treaba penibilule. Sa sti ca am un iq mult mai mare ca al tau cu siguranta.Tu ai iq de gorila...Hai farte nu am ce sa iti enumar tie..eu aduc 100 de argumente iar tu aduci o mare prostie.Te faci de ras..Ca tot te-ai bagat atat in c.t ar trebui sa iesi din el nu sa te tavalesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baa tu incepi sa ma amuzi..la inceput cand te vedeam comentand pareai mai serios dar nu e nimic de tine..Esti foarte penibil!laughing hai mai intra ca pe mine ma amuzi.o sa si numar..cate conturi ai...DC? O sa aflii tu. poate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Insistenta bolnava de a raspunde o ai tu ma ca tu iti faci 10 de conturi.da-mi ignore si sa vezi ca nu sunt la fel de disperat ca tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce argumentarelaughingNu ai facut nici un fel de argumentare..eu chiar ti-am argumentat cu dovezi tu nu ai fgacut nici un fel de argumentare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma eu am adus argumente tu 0 cu argumentele nesimtitule..cum poti sa zici de unu care macar ti-a zis ceva. ceva care poate fi verificat..si tu un animal ca altfel nu pot sa te numesc nu aduci nimic si intri ca un disperat intr-una.

| Romanian a răspuns (pentru lolzcraft):

Copile,vorbele tale sunt fara de valoare.Si mi-ar placea sa te consider si pe tine tot asa, insa nu ma lasa constiinta si religia. Oricum, precum spunea si gazda acestei intrebari, vorbesti doar ca sa te aflii in treaba.Nu uita, in lumea asta intotdeauna ai sa fii in minoritatea, impreuna cu haita ta de caini atei care latra la luna, in speranta ca o sa o doboare.Religiile au construit civilizatia, iar stiinta a fost sub controlul religiilor.Deci,latra in continuare, pana o sa-ti puna unul mai bun decat mine botnita.Esti copil mic, si de-ai avea 40 de ani, la ce mentalitate adopti, ma mir ca ai supravietuit pana acum.Comform viziunii ateiste, nu ma opreste nimic sa aplic "legea junglei" asupra oricui este impotriva mea.Bineinteles,exista legea, dar aia poate fi evitata daca ai cap pentru asa ceva.Mai intelept este un mucos care abia stie sa vorbeasca decat tine, micutule.
Oricum, degeaba ne certam ca prostii, vom vedea cine are dreptate dupa ce murim.Pana atunci, mucles! Astea nu sunt intrebari de copii mici, asa ca nu ai ce cauta aici.Nu faci decat sa imi iei vorbele, si sa le manjesti cu excrementele tale "intelectuale". Vino si tu cu ceva de la tine, nu fi ca si viermele ce mananca marul, doar ca sa-i demonstreze ca e stricat.Pe data viitoare, copilas!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.satanism.ro/2012/03/21/satanismul-secta-criminala/ Ma rog altceva mai bun nu am gasit.\m/

| Romanian a răspuns (pentru lolzcraft):

Si ce bai ai cu comunismul? Toate politicile din lume cenzureaza, sub absolut orice forma.Regimurile totalitare prin forta bruta, regimurile fals-demo(n)cratice prin control.
Si, apropo, vezi sa nu faci spume la gura, ca nu-i sanatos pentru tensiune.Mai ai pana sa te maturizezi, asa ca nu muri acum.In caz ca nu stiai,domnule "intelectual",comunismul este impotriva religiilor, si a tot ce tine de acestea, deci, degeaba o tot dai inainte cu aceste incercari de a jigni indirect, caci nu ai dreptate.Nu-ti place aici,printre crestini,Auf Wiedersehen! In vest cu tine,la poponari si zoofili,acolo,unde se afla progresul luminatilor atei.Du-te si tu la cipuri si mancare modificata genetic,cu carne din excremente si lipici.Du-te cu primul vant, printre cei de-o haita cu tine.Du-te, du-te puiule, numa' sa-ti semneze parintii pasaport, ca nu cred ca lasa copii mici de capu' lor sa treaca granita!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

O scuze ma rog vroiam sa dau asta la alta intrebarelaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba tu negi afirmatiile mele fara n ici un argument valid... daca iti amintesti am dat unele printre picaturi la care tu chiar ai zis niste chetii irlelevante.ti-am si spus-o si nu ai mai zis nimic despre asta,, ..Eu am dat tu nimic..contesti in mod irelevant..Nu te poti astepta la un lucru inteligent de la un ateu asa ca tine.tu intra ca nu mi-e greu sa iti dau ignore..prin asta chiar demonstrez ca esti doar un disperat...

| Romanian a răspuns:

Nu am ce sa-ti demonstrez tie.Sunt sigur ca ai realizat pana acum ca oricae argumente ne-am prezenta unul altuia, fiecare va ramane pe aceeasi pozitie.Nici tu nu ma vei convinge, nici eu nu te voi convinge.E ca si cum cainele ar latra la lup, si lupul ar marai la caine.Nu iese rezultat bun.Tot ce faci tu este sa parafrazezi ceea ce spun eu.As putea sa stau ore intregi pe calculator si sa-ti combat teoriile stiintifice si (i)logice, dar eu mai am si o viata in afara calculatorului.Cat despre ultimele "mistouri ilogice" nu sunt mistouri ilogice, ese purul adevar.Despre mancare,cauta Codex Alimentarius,despre cipuri,abunda internetul de articole despre ele,bineinteles,la site-urile care nu sunt controlate si conzurate,ori apartin sistemului oficial,carnea,la fel,cauta pe net si ai sa gasesti,iar zoofilii,ai dreptate,cea mai mare densitate e in Japonia si Sua(desi Sua tot in vest se afla).
Daca el continua ca boul,atunci tu continui ca si un caine(fara suparare,e cel mai bun exemplu din natura).Si multi caini, desi stiu ca nu au cum sa invinga(ipotetic vorbiind, ne imaginam un adversar imbatabil pentru respectivul caine), ei tot atac in fata, doar ca sa-si protejeze orgoliul.Cat despre religie,stii prea bine ca,in majoritatea ei covarsitoare, stiinta s-a dezvoltat in cadrul si cu acceptul religiei, de multe ori(imperiile ameridiene), pentru a sustine religia. Dupa cum ziceam, majoritatea dintre cei mai mari oameni ai civilizatiei europene si americane sunt crestini.Deci,nu ai ce comenta in legatura cu asta.Insa,la tine tot vorba viermelui, ce manca marul pentru a-i demonstra ca-i stricat, se aplica.Voi, ateii, sunteti goi emotionali, iar sufletul vostru e uscat precum praful pustiului.Constiinta voastra e rece precum gheata iar principiile voastre morale nu au sustinere spiritala deloc.Sa vorbesti cu unu' ca tine e ca si cum ai vorbi usilor.Esti copil mic, si naiv pe deasupra. Abandoneaza cearta asta fara de rost, caci stii ca nu va avea nici un rezultat, oricat de tare vrei sa latri.Cuvintele tale ricoseaza din noi ca si gloantele din blindaj.Latraturile tale le aude numai pustiul, iar logica ta e fara de valoare.Intr-adevar,stiinta a elevat lumea aceasta(pe plan tehnologic doar),insa tot stiinta o va distruge, inevitabil, mai ales datorita societatii fara de valori morale, promovata de voi, ateii.

anonim_4396

Ai mare dreptate despre cipuri si despre mancare. Uite avem un om cu un bandaj la ochi care nu vrea sau nu poate din cauza prostiei sa si- dea jos..Asta e problema cu el!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da! Esti mai diserat decat mine.Tu ti din tot dinadinsul sa ai o replica la tot ce spun eu.E disperare dusa la maxim!

| Romanian a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca el crede ca poate sa faca pe desteptul cu noi, atunci greseste.Bineinteles ca lui ii este mai usor sa aduca argumente, caci e mai usor sa distrugi ceva, decat sa-l creezi.Se aplica teoria viermelui ce mananca marul, pentru a-i demonstra ca-i stricat.Ar trebui sa incercam sa-l lasam in pace, sa latre la noi pana face spume la gura, caci oricum nu va putea scapa de lantul prostiei ce-l tine sclav ignorantei si a pustiului spiritual.Orgoliul lui nu-l va lasa sa incerce in a-si arata lipsa de minte deschisa.S-a inchis in teoriile lui stiintifice, si nu mai vede altceva.Ce sa-i faci.Nu poti cere orbului sa vada Soarele.Doar un doctor foarte iscusit poate sa vindece astfel de orbi.Din pacate, nici tu, nici eu nu suntem astfel de doctori.Sa-l lasam sa latre pentru un timp, si sa vedem rezultatele. Poate oboseste, si-asa nu-l hraneste stapanul bine. Sper sa ne lase in pace, oricum a pierdut dinainte de a se naste.

anonim_4396

Ai dreptate..In cazul acestui specimen turbat si disperat este un lucru total inutil sa incerci sa porti o discutie cu acesta..Cu atat de mult o argumentare..Nu numai ca este un animal turbat care trebuie vaccinat cu intelepciune(o doza imensa pentru a-i se vindeca boala prostiei) dar este unul incuiat la minte care nici macar argumente nu stie sa aduca..doar negari in vant aruncate asa fara nici un fel de logica doar cu scopul sa ne arate ca are dreptate. Mintea lui a fost in stare pana acum sa ajunga la contul cu numarul 11..in curand va fi si 12? Turbarea lui evolueaza si daca noi mai continuam nu m-ar mira sa ajunga si la numarul 100..Nu trebuie sa ne putem mintea cu animalul acesta deoarece este cum i-ai explica unui caine termodinamica.El latra fara sa priceapa absolut nimic..Intr-un fel mi-e mila de prostia lui infinita.o prostie care se aseamana cu un abis nesfarsit..Ai perfecta dreptate, in opinia mea..Noi trebuie sa cedam aici deoarece asta nu se va opri nici peste 20 de ani sa raspunda..Lipsa lui de ocupatie se vede clar! Noi poate avand ceva bun de facut ne pierdem timpul de pomana!

| Romanian a răspuns:

Nu tie ti-am trimis acel mesaj, si nu pentru tine am scris acele lucruri.Tocmai ai demonstrat ca tu esti cel mai disperat dintre noi intru a da raspuns, sub orice forma, si pentru orice motiv.Acele cuvinte sunt scrise de catre un crestin,catre un crestin,degeaba incerci sa talmacesti si sa rastalmacesti acele cuvinte, cu mintea ta bazata exclusiv pe ratiune.

Si acum, ca tot am ajuns si la asta.Da, ai castigat.Din punct de vedere exclusiv rational, si pentru oamenii ca tine, ai castigat.Esti fericit? Oricum, in fata noastra, a crestinilor(nu numai noi, orisicare) nu vei castiga niciodata. Orice ai face.Si chiar daca papa de la Roma ar veni si ne-ar spune chiar el insusi, in privat, ca nu exista Dumnezeu.Nici atunci nu am abandona.Nu ai cum sa castigi.
Hienele ataca leii in numar mare, pentru a se hrani cu ceea ce a vanat el, cu munca lui, cu produsul lui.Nu vad ce ai produs tu aici, doar ai iesit hai-hui la vanatoare.Si,ca tot vorbim de hiene si de lei,sa stii ca hienele sunt mult mai rezistente, mai adaptabile si mai inteligente decat leul. Leul va disparea cu mult inaintea hienei, findca hiena nu este vanata de nimeni, are una dintre cele mai puternice falci din lume(la muscatura), dinti mai rezistenti decat ai leului, iar stomacul hienei e asfel costruit incat sa poata extrage substante nutritive si din oase sau par.Hiena este mult mai rezistenta decat leul la boli, iar in societatea hienelor, absolut toti membrii lucreaza organizat pentru bunastarea comunitatii. Tacticile de atac si vanatoare ale hienei sunt asemanatoare cu cele de guerila ale omului.Singurul dezavantaj, in ceea ce putem considera noi, oamenii, ar fi faptul ca nu arata asa de frumos.Desi,puii lor sunt draguti, daca te uiti la poze.Cat despre leu, mascului e un lenes in toata regula. Leoaica este cea care vaneaza, iar leul doar in cazuri rare, cand este foamete. Leul doarme mare parte din zi, si si-o poate "trage" de pana la 50 de ori pe zi.Singura grija a leului este sa se lupte cu straini, si sa alunge puii masculi cand le vine vremea.De asemenea, majoritatea leilor (masculi) sfarsesc prin a fi alungati de catre altii mai tineri, se duc in pustiuri, unde mor de foame, batranete sau boli.Structura sociala, precum si ierarhia la lei se bazeaza majoritar pe forta bruta.De aceea, ei nu se pot dezvolta in voie, precum hienele.La hiene, daca nu ma insel, liderul haitei este o femela.Deci nu exista "discriminare pe baza de sex" la ele.Hiena este o specie foarte adaptabila, ce va supravietui si pe viitor, chiar daca intervine omul. Leul, nu va supravietui singur, fara interventia omului.Dovada,parcurile speciale pentru preventia disparitie leului din Africa.Bineinteles,tot omul e de vina,dar hiena prospera, si leul nu.Ti-am dovedit ca, in realitate, hiena e mai buna, pe aproape toate planurile, decat leul.Comparatia ta nu e buna, si, din punct de vedere al regnului animal(stiintific), nu ne aduce nici o jignire.Hienel sunt mai bune decat leul.Mai organizate, mai inteligente, mai adaptabile.

Si acum sa revenim la subiect.Tie nu avem nimic ce sa-ti infirmam.Ti-ai ales calea in viata.Din cate am observat, noi nu te putem face sa-ti schimbi mentalitatea.Ramai cum esti,e dreptul tau,insa nu uita, te afli intr-o tara profund ortodoxa, exceptand scursurile sociale ce se inmultesc pe zi ce trece.O natiune este formata din poorul adevarat, cei care isi pastreaza caracteristicile istorice ale neamului respectiv.Cei care deviaza, nu mai au dreptul sa se numeasca(in cazul nostru), romani.Deci,cum ziceam,esti intr-o taa ortodoxa,si cat timp,postura a de ateu nu lezeaza aceasta societate ortodoxa(aceeasi societate ORTODOXA) care a infrant cele mai mari imperi din lume d nenumarate ori de-a lungul istoriei,deci nu poti spune ca ne dauzneaza, dimpotriva, ne intareste spiritual impotriva oricarei vijelii a lumii), nu iti va face nimeni, nimica. Sper sa intelegi, desi ma indoiesc de acest lucru.

anonim_4396

Bine spus dar din punctul meu de vedere nici din punct de vedere rational nu a castiga ci poate dintr-un punct de vedere aparent rational.

anonim_4396

Lasa-l ma in pace nu ai cui sa ii dai explicatii aproape ne iesea..Noi eram intr-o masina si discutam si el un caine care latra ca prostu' afara fara sa il bage nimeni in seama.

Bine,eu sunt de acord.Sa-l ignoram. Daca dai cu pietre in caine, mai tare va latra.Lasa-l,sa steie cu stapanii lui.Nu-i mai raspundem.O sa vezi ca el e disperatul, si o sa tina neaparat sa latre inapoi, chiar daca stie ca noi nu-l mai auzim.Sa ramaie cu maimutele lui evolutioniste.Suntem diferiti fata de el, totalt opusi, inamici daca imi permit a spune.Nu avem cum sa ne facem rau asa.Nici el nu va castiga in fata noastra, nici noi nu vom castiga in fata botului lui.Ca lantu-l tine legat in curtea stapanului, si nu stie ce-i dupa gard.De acum inainte, ignoram fatarnicia si mintea sa inchisa in stiinta.

anonim_4396

Dar imi place vorbirea ta metaforica si comparatiile. Cred ca ai numai 10 la romana.

Vezi,ti-am spus ca el e disperatu'. Priveste cum inca latra, desi stie ca urechile noastre sunt inchise pentru el.Sarman orb.Sarman surd.Nici nu voieste ajutor, pentru a scapa de lanturile ce-l tin.Sarman orb.Sarman surd.

NOname
| NOname a răspuns:

Cred că ar fi bine să aruncați aici o privire: http://www.tpu.ro/......-o-femeie/

anonim_4396

laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NOname):

NO imi cer sincere scuze pentru cearta aia..Pace?

NOname
| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuzele sunt acceptate.
Acum ai dat dovadă de inteligență și cei 7 ani de acasă. Felicitări!