Desigur
Idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista.
Acum serios... recunosc cand sunt depasit de situatie, si teoria ta m-a bagat in ceata.Insa teoria evolutioniei nu poate explica cum a aparut prima particula de energie ( celula/atom/cum vrei sa il numesti ) care sa poata exploda, mai apoi, in Big-Bang.Mie unul imi e de ajuns si asta ca demonstratie ca e o teorie nu foarte bine gandita.Bafta oricum!
Ok at ms..si te rog sa nu te mai bagi in seama cu "prostii" care se cearta si nu tac din gura ca mine in momentul ala fiindca esti mult mai inteligenta decat ei..parerea mea (mda si eu ma uimesc dde ce spun)
Ba nu gandesc nasol... Poate ti s-amparut doar un user bun doar pentru ca ma i-au la cearta si ca nu mi-e frica sa tac. Da nu mi-e frica. Nu mi-e frica de ban..Am zis o gramada pana acum si nu am primit. Poate am avut noroc.Dar nu mi-e frica de nimeni pe site-ul asta. Dar cel mai important nu mi-e frica sa imi cer scuze fata de persoanele care mi se par chiar de treaba. Sau poate te-a deranjat intrebarea asta si nu crezi in Dumnezeu..Sincer nu inteleg ce te deranjeaza in toata treaba asta.
Si daca stii tu de discutia aia inseamna ca sti de multe altele..si daca ma considerai un user bun de ce nu m-ai ajutat in atatea situatii in care m-am certat cu denaturati de aia? Poate da aveam dreptate dar NO chiar nu merita acele cuvinte din partea mea..Adica eu in sinea mea da aveam drepate dar am fost prea dur. Poate da in viata trebuie sa fi dur.Dar no este o persoana de treaba chiar m-am uitat la raspunsuri de ale ei si cred ca este foarte buna la suflet si a reactionat asa pentru ca nu-i plac scandalurile. Am facut asta si pentru abby..cu care ma intelegeam foarte bine..cu ea ma intelegeam cel mai bine de pe site..Si chiar am simtit ca s-a suparat e mine.Mi-am cerut scuze si fata de ea. Uneori e bine sa lasi de la tine ca dupa te indepartezi de toti, chiar si de cei care chiar iti erau prieteni.
Poate ai drepate.Dar cand am intrat si am vazut raspunsul ei am simtit ca trebuie sa ma impac cu ea..Si ti-am mai spus dc am mai facut-o..nu vreau sa ma repet.Dar pur si simplu nu imi place sa raman asa certat cu lumea..Doar daca sunt de aia chiar prosti ca sa zic asa gen Iolocaurus, sau raymusic(care atentie in trecut mi s-a parut cel mai de treaba ateu, si singurul cu care mai puteai sa porti o discutie normala.) atunci na cu aia nu prera pot sa ma impac daca isi cer ei scuze..In rest..nu mi-am calcat nici o demnitate..Si chiar esti de treba tu de aia ti-am si dat funda aia ca eu ma gandeam sa nu dau funda la intrebarea aia ca erau numa' filme bune.