Cum propuneti pe Noname si Brigaela, cand ele deja au acest titlu?! Mi se pare stupid! Ele ies clar din discutie.
Eu votez pentru Greece.
NeluL este potrivit pentru userul anului deoarece a ajutat o multime de utilizatori de pe TPU nu numai pe mine.
Ioandelasal, merita cu prisosinta acest titlu. Apoi o nominalizez si pe NOname, se daruieste neobosit acestui site si are raspunsuri inteligente, o merita. Felicitari castigatorului!
Eu o votez pe Brigaela,deoarece mi se pare o femeie foarte matura, chiar raspunde cu seriozitate la intrebari, si avem de invatat de la o persoana ca ea!
Ok. Poate ca propunerile mele nu sunt cele mai inteligente, dar nu imi voi schimba totusi parerea.
Prima mea propunere ar fi NOname, dar avand in vedere faptul ca ea s-a bucurat deja de acel chenar albastru si se va bucura in continuare, il propun si pe Apache si repet. Poate nu e chiar cea mai inteligenta decizie.
Ioandelasal,Nelul,NOname-sunt cei mai seriosi si dau raspunsuri foarte bune!
Pe cine propun eu? Pe ErotiqueConseils. De ce? Foarte simplu. Isi dedica timpul liber acestui site si se implica foarte mult. Bineinteles si altii merita de asemenea acest titlu, dar Erotique merita mai mult. Fiecare cu parerea lui.
Legiuitoarea mi se pare cea mai potrivita.Da raspunsuri competente in multe domenii, manifesta responsabilitate in ceea ce afirma.
Ionut299273 întreabă: