| TPU.ro a întrebat:

Pe cine propui pentru titlul de Utilizatorul Anului pe TPU? Poti numi pe oricine care intruneste conditia ca in ultimul an sa fi avut cel putin pe o perioada de 6 luni minim 20 de raspunsuri pe luna.

537 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cum propuneti pe Noname si Brigaela, cand ele deja au acest titlu?! Mi se pare stupid! Ele ies clar din discutie.

Eu votez pentru Greece.

| S3c0ndSh0t a răspuns:

NeluL este potrivit pentru userul anului deoarece a ajutat o multime de utilizatori de pe TPU nu numai pe mine.

| klaws007 a răspuns:

Elasexygagica

| DJohnny a răspuns:

NOname

| Andrei112011 a răspuns:

Apache sau Legiuitoarea.

| Dotdotggg a răspuns:

O propun Ioandelasal

| computerizatul a răspuns:

O propun pe NOname!

| AndutzaAndu a răspuns:

Ma propun pe mine. laughing Glumesc, mie sincer imi plac raspunsurile lui Apache. tongue

| AndutzaAndu a răspuns:

Ma propun pe mine. laughing Glumesc, sincer, mie imi plac raspunsurile lui Apache.

luciana
| luciana a răspuns:

Ioandelasal, merita cu prisosinta acest titlu. Apoi o nominalizez si pe NOname, se daruieste neobosit acestui site si are raspunsuri inteligente, o merita. Felicitari castigatorului!

| Pawesome a răspuns:

Eu o propun pe NOname

| GoguStrigoi a răspuns:

NOname

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Eu o votez pe Brigaela,deoarece mi se pare o femeie foarte matura, chiar raspunde cu seriozitate la intrebari, si avem de invatat de la o persoana ca ea!

| Deea03 a răspuns:

Ok. Poate ca propunerile mele nu sunt cele mai inteligente, dar nu imi voi schimba totusi parerea.

Prima mea propunere ar fi NOname, dar avand in vedere faptul ca ea s-a bucurat deja de acel chenar albastru si se va bucura in continuare, il propun si pe Apache si repet. Poate nu e chiar cea mai inteligenta decizie.

| LauraFlorentina12 a răspuns:

Ioandelasal,Nelul,NOname-sunt cei mai seriosi si dau raspunsuri foarte bune!

| Mike66Danger a răspuns:

NoName! Este o utilizatoare activa si ne-a ajutat si inca ne ajuta!

| 7uP112 a răspuns:

Ii propun pe Legiuitoare si Grece12

| 7uP112 a răspuns:

Ii propun pe Legiuitoare si Grece12.

| 7uP112 a răspuns:

Ii propun pe Legiuitoare si Grece12 big grintongue

| 7uP112 a răspuns:

Iasi propune pe Legiuitoare si Grece12 dar nu-s sigur

| CyClopedy a răspuns:

NOname e foarte activ

| TinyThing a răspuns:

NOname

| MissyFrumy a răspuns:

Idem Sharlyzz.O propun pe NOname.

| Biencel a răspuns:

Pe cine propun eu? Pe ErotiqueConseils. De ce? Foarte simplu. Isi dedica timpul liber acestui site si se implica foarte mult. Bineinteles si altii merita de asemenea acest titlu, dar Erotique merita mai mult. Fiecare cu parerea lui.

| anonimul a răspuns:

O propun pe NOname.

| 112garcea a răspuns:

Noname

mira
| mira a răspuns:

Legiuitoarea mi se pare cea mai potrivita.Da raspunsuri competente in multe domenii, manifesta responsabilitate in ceea ce afirma.

| NOBODY a răspuns:

Apachewinking

| AnneBre a răspuns:

Apache!

| CataC a răspuns:

Ioandelasal, are mereu raspunsuri pertinente