Îi spun că se organizează o cameră pentru alte preselecții la Românii au talent, una în plus și că avem o concurentă ce are o idee inedită, să vină să vadă.
Acolo e mama și bineînțeles că orice ar face, el o să cânte, vrând-nevrând, de politețe pentru o doamnă trecută de 40 de ani, frumoasă și mereu amabilă, gata să te explodeze dacă o superi și...
Caz rezolvat.
Il rog sa vina la mine acasa, sa il cunoasca si mama, si daca ii place de mama nu are cum sa nu ii cante putin .
Ii spun lui Smiley ca la mine acasa este ca in Rai si ii ascund ca acolo va fi mama.
"Draga Smiley te invit acasa la mine sa iei cina cu familia mea si sa ne canti ceva, te rog mult sa vii, cu drag al tau fan"
Ii zic ca mama e un critic muzical dar isi tine identitatea secreta... atat de secreta ca nici macar ea nu stie. Si daca vine sa ii cante o sa fie de 10 ori mai popular decat e pana acum.
Pai daca m.am imprietenit cu el va accepta indiferent de situatie fiindca prietenii se ajuta intre ei!
Nu trebuie sa.l conving, trebuie doar sa-l rog frumos si va veni fiindca prietenii nu au nevoie de ceva in schimb pentru a face favoruri!
Hei tipule, parintilor mei le-ar face mare placere sa te cunoasca. Ce-ar fi sa vi la noi la cina?
Ii spun ca stie sa gateasca nemaipomenit de bine nu ii spun ca este fana al lui pentru ca nimeni nu vrea sa fie sacait cu autografe la masa nu?
Îi spun că îi dau niște ceai, prăjiturele, și ne putem uita la un film împreună dacă vine.
Uhm.ii spun : heyy ce mai faci?^-^ imi pare foarte rau sa te deranjez dar vreau sa te intreb daca ai putea sa treci intr-una din zilele aste pe la mine. As vrea sa iti dau un cadou ^^
''-Buna Smiley, mama mea vrea sa te cunoasca
-As fi incantat sa o cunosc
-Ai putea sa vii la mine acasa sa ii canti o melodie
-Pai...
-Si as vrea sa cant si eu cu tine ca sa ii demonstrez mamei ca pot sa cant
-Pai...
-Ai putea face asta pentru mine te rog?
-Sigur, de ce nu. Vin maine.
-Mersii!''
Foarte simplu).