Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a aflat ca te-ai imprietenit cu Smiley, mama ta tot insista sa-l cunoasca si ea. Cum il convingi sa vina la tine acasa si sa ii cante?

285 răspunsuri:
| alexutza071 a răspuns:

Il rog frumos, sigur o sa accepte.nu o sa-l retin mult

| HailSithis a răspuns:

As spune ceva de genul:

-Smiley hai pe la mine acasa si canta ca face mama un cartabos de craciund de pica casa pe tine!

| lullaby23 a răspuns:

Ii spun ca pisica mea este pe moartelaughing

| heyromania a răspuns:

Daca vrei sa mananci niste sarmale extraordinare, prajituri care mai de care si traditii de Craciun nemaintalnite hai la noi.

| Sorinacio a răspuns:

L-as contacta pe Smiley spunandu-i ca mama mea este mare fan al lui si ca daca ar veni sa faca cunostiinta si sa-i cante ar fi cel mai frumos cadou de Craciun pentru ea, atat cat si pentru mine.

| Darkela a răspuns:

" Smiley, mami e Moş Crăciun şi vrea să-i spui o poezie.Deci când eşti pregătit?"

| LauncherS a răspuns:

Bai deci daca vii la mine si canti o melodie o sa-ti cant la chitara o colinda laughing Vin la tine la colindat happy

| IoanaSorina a răspuns:

Mama mea te iubeste, vii te rog sa-i canti? puppy dog eyes laughing

| Lhurricane a răspuns:

Ii spun ca am o sticla de vin neinceputa si n-am cu cine so beau, Bartos o zis ca vine mai ramane el sa decida. de acolo, va dati seama, ca o sa cante toata noaptea laughing

| justme9 a răspuns:

Boss....vezi ca vrea mama să te cunoască
si apoi i-aş zice că o să cântăm karaoke, în felul ăsta nu trebuie să îl conving sa cânte.

| Miire a răspuns:

Smiley e foarte de treaba, nu cred ca o sa trebuiasca sa insist oh go on.

| C96 a răspuns:

Pai ii dau un pahar cu vin. xD

| Lydia28 a răspuns:

Ii spun ca i-am gasit tableta.

| robitza123 a răspuns:

Smiley vrei te rog sa faci cunostinta cu familia mea?
Deoarece mama ar fi incantata sa te cunoasca.

| robitza123 a răspuns:

Smiley mama ar fi incantata sa ii canti o piesa te rog frumos fa-o pentru mine

| robitza123 a răspuns:

Te rog sa-le canti o piesa familiei mele

| Zerathull a răspuns:

Ii dau o prajitura magura la 1 leu sau un bilet la spectacolul lui Horia Breanciu de la Sala Palatului.

| Thesinger1 a răspuns:

Pai ii spun ca mama vrea sa se faca artista si vrea sa debuteze in prima ei piesa in care canta cu Smiley!

| 010101012 a răspuns:

I-as spune ca daca tot a lansat piesa "Acasa" care transmite bucuria in familie, sa vina si pe la mine ca sa ii transmitem bucurie mamei

| S1mplu a răspuns:

Ai spun ca mama ia cumparat un cd cu muzica lui smiley si ca ar vrea sa-i ofere acel cadou lui laughing

| Buutu a răspuns:

Habar n-am, dacă reușesc să îl fac să vină asta e destul, de cântat știu că poate!

| MrsVamp a răspuns:

Ii spun ca daca nu vine la mine...o sa fie cutremur....sau ca i s.a spart casa si trebuie sa stea la mine

| LoveIsForEverYoung a răspuns:

Ii spun ca dau o petrecere la piscina cu prietenele.

| CristinaCtC a răspuns:

Jucand adevar si provocare :3

| AnYyCrZ a răspuns:

Îi zic ca am o soră mai mare.Majoră chiar :->

| EU19 a răspuns:

Ii spun pur si simplu. Daca nu vrea o conving pe mama sa mearga la el.

| RedFantasy a răspuns:

Ii spun ca mama ar vrea sa-l cunoasca si chiar daca stiu ca nu ii place nu o sa dureze foarte mult si o sa faca foarte bine prieteniei noastre sa ne cunoastem familiile.
Si il rog... si il rog si fac ochi de catelus... si il rog si accepta.

| ElleElenaElle a răspuns:

Mama mea vrea sa te cunoasca.Vino la mine!

| Metals25 a răspuns:

Il mint ca e Cosoi la mine acasahappy

| CeVorbestiMa a răspuns:

Prăjituriiii multelaughing