As spune ceva de genul:
-Smiley hai pe la mine acasa si canta ca face mama un cartabos de craciund de pica casa pe tine!
Daca vrei sa mananci niste sarmale extraordinare, prajituri care mai de care si traditii de Craciun nemaintalnite hai la noi.
L-as contacta pe Smiley spunandu-i ca mama mea este mare fan al lui si ca daca ar veni sa faca cunostiinta si sa-i cante ar fi cel mai frumos cadou de Craciun pentru ea, atat cat si pentru mine.
" Smiley, mami e Moş Crăciun şi vrea să-i spui o poezie.Deci când eşti pregătit?"
Bai deci daca vii la mine si canti o melodie o sa-ti cant la chitara o colinda Vin la tine la colindat
Ii spun ca am o sticla de vin neinceputa si n-am cu cine so beau, Bartos o zis ca vine mai ramane el sa decida. de acolo, va dati seama, ca o sa cante toata noaptea
Boss....vezi ca vrea mama să te cunoască
si apoi i-aş zice că o să cântăm karaoke, în felul ăsta nu trebuie să îl conving sa cânte.
Smiley vrei te rog sa faci cunostinta cu familia mea?
Deoarece mama ar fi incantata sa te cunoasca.
Smiley mama ar fi incantata sa ii canti o piesa te rog frumos fa-o pentru mine
Ii dau o prajitura magura la 1 leu sau un bilet la spectacolul lui Horia Breanciu de la Sala Palatului.
Pai ii spun ca mama vrea sa se faca artista si vrea sa debuteze in prima ei piesa in care canta cu Smiley!
I-as spune ca daca tot a lansat piesa "Acasa" care transmite bucuria in familie, sa vina si pe la mine ca sa ii transmitem bucurie mamei
Ai spun ca mama ia cumparat un cd cu muzica lui smiley si ca ar vrea sa-i ofere acel cadou lui
Habar n-am, dacă reușesc să îl fac să vină asta e destul, de cântat știu că poate!
Ii spun ca daca nu vine la mine...o sa fie cutremur....sau ca i s.a spart casa si trebuie sa stea la mine
Ii spun ca mama ar vrea sa-l cunoasca si chiar daca stiu ca nu ii place nu o sa dureze foarte mult si o sa faca foarte bine prieteniei noastre sa ne cunoastem familiile.
Si il rog... si il rog si fac ochi de catelus... si il rog si accepta.