Ii spun ca Bartos s-a ascuns acasa la mine si daca tot a compus piesa"Acasa" si vine la mine sa il caute pe Bartos sa mai stea putin sa ne umple casa de bucurie si sa cante o piesa :*
I-asi spune ca am voce, si sincer chiar asa vrea sa cant la HaHaHa production.Si cand vine acasa il rog sa ii face si o demonstratiei mamei mele, daca vrea. Daca nu vom fiii prieteni si fara sa- i cante lu' maicamea
Ii zic ca am vazut o tipa foarte misto si frumoasa! Si de fapt il duc la mine acasa.
Ii spun ca daca nu vine la mine acasa, il torturez pe Bartos (L-am rapit prima data) pana devine Merlin si scapa zburand pe geam de la etajul 20.
Ii spun ca anul asta o sa fie el Mos Craciun daca vine sa ii faca o surpriza unui mare fan.
Nu stiu ce sa i-au cadou mamei mele de Craciun.Ea si-ar fi dorit sa te vada in carne si oase.Mama este cea mai mare fana a ta.Ai putea sa-i indeplinesti surpriza asta pls?
Daca tot suntem prieteni v-a trebuii sa petreaca o zi cu noi si sa cantam pentru ca distractia e in mai multi
Oh,Doamne! Ce bine ar fi.
Daca s-ar intampla, l-as ruga frumos, pur si simplu, pentru ca sunt Sarbatorile, si oricum e un scump si nu cred ca ar refuza.
Smiley! Avem nevoie de tine urgent!
Mama mea s-a imbolnavit de o maladie nou-aparuta, si anume ``Boala mamei cantarete``.
Este foarte grav, nu se mai opreste din cantat "Acasa" si tot striga "Smiley! Vreau sa vina Smiley acasa!"
Te rog, vino la mine si ajuta-ma!
Pai ii spun ca mama a pictat si peretii pentru el. Si ca ar fi frumos sa ne cunoastem mai bine.
O sa ii spun ca mama mea si-ar dori foarte tare sa il cunoasca si i-ar face mare placere daca ar vrea sa vina la noi acasa sa ii cante ceva, si mai ales i-as spune ca mama i-a pregatit o prajitura special pentru el.
Il sun pe bartos si ii spun ca vine Smiley, apoi il sun pe Smiley si ii spun ca vine Bartos
Asa... de asa
Ma termina )
Paai... ii zic ca, daca nu vine in maximum 12 ore un extraterestru va veni calare pe un unicorn si ii va da cu tigaia dry cooker in cap :*
I sun pur si simplu motivul pentru care trebuie sa vina. este baiat cuminte si va veni
Il rog frumos sa vina sal cunoasca Mama mea pentru ca ii place foarte mult muzica lui si tot ce face la Vocea Romaniei.
Pai...din moment ce ne-am imprietenit, cu siguranta Smiley ar veni fara sa incerc sa il conving.In cel mai rau caz...ar veni din politete
Ii spun ca mama mea e cea mai mare fana a lui, pana la urma il conving eu.
Pai il invit la o cafea la mine acas sa ne cunoastem mai bine si uite asa o sal cunoasca si mama