Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a aflat ca te-ai imprietenit cu Smiley, mama ta tot insista sa-l cunoasca si ea. Cum il convingi sa vina la tine acasa si sa ii cante?

283 răspunsuri:
| Ruxy5 a răspuns:

Ii spun ca Bartos s-a ascuns acasa la mine si daca tot a compus piesa"Acasa" si vine la mine sa il caute pe Bartos sa mai stea putin sa ne umple casa de bucurie si sa cante o piesa :*

| tadina125 a răspuns:

I-asi spune ca am voce, si sincer chiar asa vrea sa cant la HaHaHa production.Si cand vine acasa il rog sa ii face si o demonstratiei mamei mele, daca vrea. Daca nu vom fiii prieteni si fara sa- i cante lu' maicamea happy

| Kristinx7 a răspuns:

Îl mint că e " liberă " laughing)

| deny2002 a răspuns:

Ii zic ca am vazut o tipa foarte misto si frumoasa! Si de fapt il duc la mine acasa.

| neverwinter a răspuns:

Ii spun ca daca nu vine la mine acasa, il torturez pe Bartos (L-am rapit prima data) pana devine Merlin si scapa zburand pe geam de la etajul 20.

| Roar a răspuns:

Ii spun ca anul asta o sa fie el Mos Craciun daca vine sa ii faca o surpriza unui mare fan.

| KompliKat a răspuns:

I-l rog frumos!

| loveisfreedom a răspuns:

Ii spun ca il asteapta angelina jolie la mine acasa si dupa incui usa.

| Cerby a răspuns:

Nu stiu ce sa i-au cadou mamei mele de Craciun.Ea si-ar fi dorit sa te vada in carne si oase.Mama este cea mai mare fana a ta.Ai putea sa-i indeplinesti surpriza asta pls?

| kidDiana a răspuns:

Ii spun ca mama mea e fana Smiley si insista sa il cunoasca big grin

| alexa3000 a răspuns:

Daca tot suntem prieteni v-a trebuii sa petreaca o zi cu noi si sa cantam pentru ca distractia e in mai multi happy

| superdemi a răspuns:

I-as spune sa vina la mine, fiindca mai multi oameni vor sa-l cunoasca.

| allemyl a răspuns:

Oh,Doamne! Ce bine ar fi.
Daca s-ar intampla, l-as ruga frumos, pur si simplu, pentru ca sunt Sarbatorile, si oricum e un scump si nu cred ca ar refuza. happy

| Andrei0510 a răspuns:

Pur si simplu il sun si il intreb daca vrea sa vina

| 1stResponder a răspuns:

Smiley! Avem nevoie de tine urgent!
Mama mea s-a imbolnavit de o maladie nou-aparuta, si anume ``Boala mamei cantarete``.
Este foarte grav, nu se mai opreste din cantat "Acasa" si tot striga "Smiley! Vreau sa vina Smiley acasa!"
Te rog, vino la mine si ajuta-ma!

| NextGen a răspuns:

Ii spun ca gateste minunat laughing

| Elenamiki a răspuns:

Pai ii spun ca mama a pictat si peretii pentru el. Si ca ar fi frumos sa ne cunoastem mai bine.

| xBlueAngel a răspuns:

O sa ii spun ca mama mea si-ar dori foarte tare sa il cunoasca si i-ar face mare placere daca ar vrea sa vina la noi acasa sa ii cante ceva, si mai ales i-as spune ca mama i-a pregatit o prajitura special pentru el. happy

| vardolnicusor a răspuns:

Il sun pe bartos si ii spun ca vine Smiley, apoi il sun pe Smiley si ii spun ca vine Bartos happy

| Trasnitu a răspuns (pentru vardolnicusor):

Asa... de asa happy

| vardolnicusor a răspuns (pentru Trasnitu):

Ma termina laughing)

| ta5232545 a răspuns:

II spun ca ii dau o cartela cu minute nelimitate si doua iphone-uri.

| MicutzaThaPapusha a răspuns:

Paai... ii zic ca, daca nu vine in maximum 12 ore un extraterestru va veni calare pe un unicorn si ii va da cu tigaia dry cooker in cap big grin :*

| licurici77 a răspuns:

I sun pur si simplu motivul pentru care trebuie sa vina. este baiat cuminte si va veni

| Bobi1233 a răspuns:

Il rog frumos sa vina sal cunoasca Mama mea pentru ca ii place foarte mult muzica lui si tot ce face la Vocea Romaniei.

| Simonika1264 a răspuns:

Ii zic ca dau o megapetrecere si e invitatul special

| AbigailCiobotaru a răspuns:

Pai...din moment ce ne-am imprietenit, cu siguranta Smiley ar veni fara sa incerc sa il conving.In cel mai rau caz...ar veni din politete laughing

| AndreeaAnisoara a răspuns:

Ii spun ca mama mea e cea mai mare fana a lui, pana la urma il conving eu.

| Anonim1989077656477 a răspuns:

Ii spun,, hai sa uram si aici" cand ajungem in fata usi mele

| MariusFlorentin1995 a răspuns:

Il amenint cu chuck norris happy

| ionuttemeri a răspuns:

Pai il invit la o cafea la mine acas sa ne cunoastem mai bine si uite asa o sal cunoasca si mama

| catalinaeu a răspuns:

Ori canti, ori s-a zis cu Omul tau de zapadawinking rolling on the floor