Nimeni nu poate rezista unui desert de inghetata intr-o zi de varaSau daca e iarna unui vin fiert
Facem un skandeberg si daca castiga, va veni sa cante pentru mama mea... FOREVER!
Ii spun ca mama ar dori sa il cunoasca datorita diferentei de varsta si nu neaparat pentru ca este un star. O sa il invit pur si simplu la o cina si un film cu floricele
I-as spune ca pavel este legat la mine in pod si daca il vrea inapoi sa vine la mine acasa si sa cante
Ii spu ca stiu sa cand foarte bine si as vreau sa merg si eu la HaHaHa, daca ar putea veni pana la mine sa isi fac o parere. Muzica este singura lui slabiciune
Ii spun ca stiu sa cant foarte bine si as vreau sa merg si eu la HaHaHa, daca ar putea veni pana la mine sa isi fac o parere. Muzica este singura lui slabiciune
Îi spun lui Smiley că Bartos i-a furat prețiosul lui ursuleț Teddy și la ascuns la mine in cameră in șifonier iar el va veni alergând la mine in cameră! :3
Sigur o sa vina el! daca nu il pun pe Bartos sa-i cante si danseze '' e sexy pavel bartos'' )))))
Ii spun sa vina in casa sa vada daca am impodobit frumos bradul, iar daca vine, ii dau 1.000.000 euro si 10 kg cu aur.
I-as spune ca mama mea il iubeste si ca a facut si prajituri ca sa-l cheme si pe Bartos.
Las ruga sa vina la petrecerea organizata mamei mele sa ii cante ca iar face cea mai mare surpriza.