Ii propun sa petreaca craciunul la mine in familie, unde il asteapta foarte multe surprize.
Ii zic fix asa:Smiley stii ca te iubesc din tot sufletul si ca vreau sa fii sotul meu vrei sa o cunoosti pe mama si pe tata stii ca te iubesc
Ii zic ca dau o petrecere acasa la mine si nu are cum sa lipseasca sau ii zic frumos sa vina la mine ca vrea familia mea sa il cunoasca sau ii zic ca au o surpriza acasa la mine si sunt singura
Simplu: Smiley, vii pana la mine acasa, ca vrea mama sa te cunoasca, itit dau si un pupic daca vii :* si fac si fata de catelus
...Ii spun ca in 15 minute va scapa, dar daca nu vine va fi stresat e viata )))
Ii spun ca i-am furat ideile pentru noul sau album si o se le aplic eu daca nu vine de indata sa le recupereze de la mine, de acasa.
Buna Smiley deoarece suntem prieteni buni mama m-a rugat din tot sufletul sa vii la noi sa canti ceva. Prietenul tau Mihai.
IIi spun ca mama e o mare fana si ar face otice sail vada si ii spun ca daca tot suntem prieteni sa ne cunoaștem familiile unul celuilalat. Apropo eu sunt o mare fana smiley! I
Il rog cat de frumos se poate, ii expilc ca ar vrea si familia mea sa il cunoasca, ca ne vom distra.
Ii zic ca fac o masa festiva cu mancare traditionala si il invit si pe el alaturi de familia lui nu ma supar daca il aduce si pe Pavel Bartos
Ii spun ca mama mea, este un fan foarte mare al lui (in fiecare dimineata asculta o muzica de a lui Smiley ) si as vrea si eu sa il cunosc deoarece este cantaretul meu favorit