Îi spun că vreau să-i colind mamei și toți amicii mei se cred prea mari să facă asta... Așa că de ce nu m-ar ajuta? *față de cățeluș*
Ii spun caori vine el sa ii cante, ori vine mama si ii canta lui( nu este de bine, va previn)
Aa...il rog foarte frumos deoarece mama este un fan de-al lui deci...e decizia lui
Ii spun ca daca vine sa ii cante lui mama si sa stea la cina ii voi face rost de un concert la new york.
II spun ca prieteni la nevoie se ajuta si daca imi este un foarte bun prieten imi va face un favor si eu la rndul meu voi face la fel
Acasa este noua lui piesa si daca vine la mine in oras chiar va veni in orasul sau natal (nu dau nume).Si nu trebuie neaparat sa-l conving pun pariu ca faptele bune din spiritul craciunului o sa-l faca sa o bucure pe mama.Si sunt si benefici poate sa-si revada orasul copilariei.
Mama mea e criminal în serie și a zis că următoarea eu țintă ești tu și a zis că dacă îi cânți la mine acasă te lasă în viață
)
Ii spun ca prietena mea cea mai buna de care s-a indragostit il asteapta sa-i cinte
Ii zic ca o sa bem cat se cuvine pentru ca imi iubesc prietenii asa cum ma iubesc pe mine.
Bartos a ascuns codul secret al jurnalului lui Smiley tocmai la mama, si nu-l da decat daca ii canta ceva.
Ii explic ca am un frate innebunit dupa el, care vrea sa ii i-a urma insa mama nu vrea, si-l rog sa vina sa o convinga
Ii spun ca are cei mai frumosi ochi din lume si ii spun ca Bartos i-a ascuns cel mai scump lucru la mine acasa
Las un mesaj cu:
Smiley, as vrea sa vii la mine acasa, sa te cunoasca si mama si sa-i canti, acesta e cadoul de Craciun pe care si-l doreste, sper ca sa i se implineasca visul.
Te rog Smiley, ii dai mamei mele bilet la concertul tau? Ca doar nu trebuie sa vii la ea
Ii spun ca daca vine, ii arat cum sa ajunga la el "Acasa"...Nu stie multa lume cum se ajunge pe "Marte"
I-as spune sa faca cunostinta cu familia mea, si ii spun ca mama este o foarte mare fana de-a lui
Ii spun ca Bartos a ascuns telefonul sau la mine acasa si il chem sa il dau.
L-as implora sa vina sa confirme prietenia noastra.sa vada zona mea, ca aici nu vine nimeni cu nici un premiu!
De ce sa il conving daca imi este un bun prieten? Eu l-as ruga frumos, spunindu-i ca ma voi revansa! Si, un mare multumesc!
O mai sti pebunicuta aia seeeexyyyyyu de la Romani Au Talent?
Da cum sa nu iubirea vieti mele
E mama