Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a aflat ca te-ai imprietenit cu Smiley, mama ta tot insista sa-l cunoasca si ea. Cum il convingi sa vina la tine acasa si sa ii cante?

283 răspunsuri:
| LizGreen a răspuns:

Îi spun că vreau să-i colind mamei și toți amicii mei se cred prea mari să facă asta... Așa că de ce nu m-ar ajuta? *față de cățeluș*

| LoveSmiley a răspuns:

Ii spun caori vine el sa ii cante, ori vine mama si ii canta lui( nu este de bine, va previn) laughing

| Mihaela_Buzduganmih_1998 a răspuns:

Aa...il rog foarte frumos deoarece mama este un fan de-al lui deci...e decizia lui

| alex291201 a răspuns:

Ii spun ca daca vine sa ii cante lui mama si sa stea la cina ii voi face rost de un concert la new york.

| denisaijd a răspuns:

Il invit acasa si daca nu vrea il rog frumos :3

| SCG8 a răspuns:

II spun ca prieteni la nevoie se ajuta si daca imi este un foarte bun prieten imi va face un favor si eu la rndul meu voi face la fel

| cosmy2013 a răspuns:

Acasa este noua lui piesa si daca vine la mine in oras chiar va veni in orasul sau natal (nu dau nume).Si nu trebuie neaparat sa-l conving pun pariu ca faptele bune din spiritul craciunului o sa-l faca sa o bucure pe mama.Si sunt si benefici poate sa-si revada orasul copilariei.

| Vlad9800 a răspuns:

Hmm...i-as zice ca il voi face om de zapada daca nu va veni la mine. laughing

| SwechTyop a răspuns:

Îl sun si îi zic să vină!

| DouăPuncteParanteză a răspuns:

Mama mea e criminal în serie și a zis că următoarea eu țintă ești tu laughing și a zis că dacă îi cânți la mine acasă te lasă în viațălaughing)

| 4K985TY a răspuns:

Ii spun ca prietena mea cea mai buna de care s-a indragostit il asteapta sa-i cinte

| Lorelei2121 a răspuns:

Ii zic ca o sa bem cat se cuvine pentru ca imi iubesc prietenii asa cum ma iubesc pe mine.

| gabii97 a răspuns:

Ii spun ca mama vrea sa-l cunoasca

| SteffyBelleSteffyMee a răspuns:

Bartos a ascuns codul secret al jurnalului lui Smiley tocmai la mama, si nu-l da decat daca ii canta ceva.

| MihaiSDK a răspuns:

Ii explic ca am un frate innebunit dupa el, care vrea sa ii i-a urma insa mama nu vrea, si-l rog sa vina sa o convinga happy

| Lecsa_Lexi_1994 a răspuns:

I-o dau pe mama la telefon, sigur nu va rezista rugamintilor ei.

| Lavi2002 a răspuns:

Ii spun ca are cei mai frumosi ochi din lume si ii spun ca Bartos i-a ascuns cel mai scump lucru la mine acasa

| JessieXD a răspuns:

Las un mesaj cu:
Smiley, as vrea sa vii la mine acasa, sa te cunoasca si mama si sa-i canti, acesta e cadoul de Craciun pe care si-l doreste, sper ca sa i se implineasca visul.

| SweetMaryXD a răspuns:

Te rog Smiley, ii dai mamei mele bilet la concertul tau? Ca doar nu trebuie sa vii la ea laughing

| MarianNn a răspuns:

Ii spun ca daca vine, ii arat cum sa ajunga la el "Acasa"...Nu stie multa lume cum se ajunge pe "Marte"

| LuckyCharm1 a răspuns:

Ii spun ca prinde WiFi la mine in casa

| LoveTheMusic a răspuns:

Hai cântă la mine ACASĂ!

| celdinumbra a răspuns:

Folosesc metoda visinescu.Si dupa ii spun lui Smiley:iesi acasa.

| LauraBirca07 a răspuns:

I-as spune sa faca cunostinta cu familia mea, si ii spun ca mama este o foarte mare fana de-a lui

| Calauz_Paul_1996 a răspuns:

Il suni si ii spui ca mama il place foarte mult simplu laughing)

| derliaelena a răspuns:

Ii spun ca Bartos a ascuns telefonul sau la mine acasa si il chem sa il dau.

| RzVi a răspuns:

Nu e nevoie sa-l conving...o va face singur din prieteniehappy

| rozelor a răspuns:

L-as implora sa vina sa confirme prietenia noastra.sa vada zona mea, ca aici nu vine nimeni cu nici un premiu!

| valeriamihalalachi1999 a răspuns:

De ce sa il conving daca imi este un bun prieten? Eu l-as ruga frumos, spunindu-i ca ma voi revansa! Si, un mare multumesc!

| BullTerriers a răspuns:

O mai sti pebunicuta aia seeeexyyyyyu de la Romani Au Talent?
Da cum sa nu iubirea vieti mele
E mama