I-as spune in fata ca mama ar vrea sal cunoasca el oricum e obisnut cu tot felul de fani si mai nebunatici si mai normali
Ii spun ca mama e cel mai mare fan al lui si ca ma omoara daca nu il conving
Ii spun ca mama mea este un mare fan chiar daca este o persoana simpla si necunoscuta ca el. Este o persoana speciala pentru mine si chiar eu tin mult la ea....Si daca nu..Nu-l pot obliga sa vina.
I-aș zice sincer că mama vrea sa-l cunoască și poate sa-i cânte ceva deoarece este o femeie draguță...Să nu se sperie
P.S. Sinceritatea le face pe toate.
Ii zic asa : `Ba, pun pariu ca nu ai tupeu sa vi la mine acasa si sa-i canti ceva mamei! ` HaHaHa
Pun pariu ca o supa de gaina de curte de la bunica si un cozonac ca la mama acasa si multe like-uri pe facebook.
Doar ii zic ca Justin Bieber imi este vecin. si vine el fara sa-l mai chem.
)
)
Il spun sa vina la cina, la mine acasa si il rog din suflet sa imi cante un cantec.
Il invit la cina in seara de craciun si il rog sa ii cante mamei care este unul dintre cei mai mari fani ai lui
L-as invita pe la mine si l-as ruga frumos sa-i cante si mamei putin, deoarece iubeste vocea lui
Ii trimit un mesaj in care scriu motivul de ce vreau sa vina si la sfarsit pun un teeeeeeeeeeeeeeeee rooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog fruuuuuuuuuuuuuuuuuumooooooooooooos foarte lung
Ii spun ca e Antonia goala la mine acasa. Nu ii mai trebuie adresa, se ia dupa miros.
Deoarece sunt prieten cu Smiley, si stiu ca el nu lasa prietenii la greu.Cand este aniversarea mamei il rog sa vina sa ii cante