Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a aflat ca te-ai imprietenit cu Smiley, mama ta tot insista sa-l cunoasca si ea. Cum il convingi sa vina la tine acasa si sa ii cante?

283 răspunsuri:
| noName31020 a răspuns:

I-as propune...Atata tot! happy

| alexutzaTaa a răspuns:

I-as spune in fata ca mama ar vrea sal cunoasca el oricum e obisnut cu tot felul de fani si mai nebunatici si mai normali

| DragonLore a răspuns:

Ii zic ca suntem prieteni si ca la nevoie ne cunoastem

| violetamariapwp a răspuns:

Smiley. sti. IESI ACASA LA MINE!

| NevverGhost a răspuns:

Il platesti

| RaduBoss98 a răspuns:

Il rog frumos happy

| EuGabriela a răspuns:

Ii spun ca mama e cel mai mare fan al lui si ca ma omoara daca nu il conving happy

| jumbobadboy a răspuns:

Ii spun ca sunt fratele lui Bartos.

| nistor12 a răspuns:

Ii spun ca mama mea este un mare fan chiar daca este o persoana simpla si necunoscuta ca el. Este o persoana speciala pentru mine si chiar eu tin mult la ea....Si daca nu..Nu-l pot obliga sa vina.

| ale7 a răspuns:

Smiley mama ii inebunita dupa tine vino si cantai please please

| Beautifullady189 a răspuns:

I-aș zice sincer că mama vrea sa-l cunoască și poate sa-i cânte ceva deoarece este o femeie draguță...Să nu se sperie happy
P.S. Sinceritatea le face pe toate.

| cezarelzaharel a răspuns:

Ii zic asa : `Ba, pun pariu ca nu ai tupeu sa vi la mine acasa si sa-i canti ceva mamei! ` HaHaHa

| joker50 a răspuns:

Pun pariu ca o supa de gaina de curte de la bunica si un cozonac ca la mama acasa si multe like-uri pe facebook.

| alidod a răspuns:

Îi zic: Dacă nu vii, Nu mai existi

| florinuka a răspuns:

Doar ii zic ca Justin Bieber imi este vecin. si vine el fara sa-l mai chem. big grin laughing) rolling on the floor)

| seraina a răspuns:

Il pacalesc ii spun ca e un concert

| vianora a răspuns:

Il spun sa vina la cina, la mine acasa si il rog din suflet sa imi cante un cantec.

| MojeGabriel1997 a răspuns:

Il invit la cina in seara de craciun si il rog sa ii cante mamei care este unul dintre cei mai mari fani ai lui big grin

| MonkeyDLuffy a răspuns:

Smiley te rog vino la mine acasa sa canti o melodie!

| UniverseIsMyLimit a răspuns:

Îi fur telefonul.

| bobolina27 a răspuns:

L-as invita pe la mine si l-as ruga frumos sa-i cante si mamei putin, deoarece iubeste vocea lui

| Macovei_Lucian_1996 a răspuns:

Pur si simplu i-as spune...

| danadanuzza a răspuns:

Ii invit la mine

| Sweetyy44 a răspuns:

Ii trimit un mesaj in care scriu motivul de ce vreau sa vina si la sfarsit pun un teeeeeeeeeeeeeeeee rooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog fruuuuuuuuuuuuuuuuuumooooooooooooos foarte lung big grin

| cMmHaarpCord a răspuns:

Ii spun ca e Antonia goala la mine acasa. Nu ii mai trebuie adresa, se ia dupa miros.

| geison99 a răspuns:

Ii zic sa vina sa im-i cunoasca familia.

| RasturnicaSiTrixy a răspuns:

Pijama party fara mama acasa

| ana72 a răspuns:

Deoarece sunt prieten cu Smiley, si stiu ca el nu lasa prietenii la greu.Cand este aniversarea mamei il rog sa vina sa ii cante

| vasilicaandreea a răspuns:

Ii spun ca mama vrea sa il cunoasca, simplu.

| Roxika97 a răspuns:

Hmm..Mama e curioasa...si ar vrea sa ne cunoastem toti mai bine :3