Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a aflat ca te-ai imprietenit cu Smiley, mama ta tot insista sa-l cunoasca si ea. Cum il convingi sa vina la tine acasa si sa ii cante?

283 răspunsuri:
| ViorelDj a răspuns:

Cu bani!

| Pitique a răspuns:

Păi îl voi ruga frumos, pentru a aduce bucurie în familie. Dar dacă nu vrea, nu insist.

| dienuk2001 a răspuns:

Îi spun că mergem in parc, dar după ma prefac ca mi-am uitat telefonul acasă şi mergem amândoi sa il luam iar acolo o sa fie mama care îl roagă sa îi cânte cevawinking

| NosFeraThs a răspuns:

II spun ca am o bucatica de sora laughing)

| turnea2000 a răspuns:

Ii spun ca aici se afla Pavel Bartos Inconjurat de 10 fotomodele

| Any_Anyta_1999 a răspuns:

Ii zic ca mama e o bomba sexy.laughing

| AndreyutsaaDragutsaa20 a răspuns:

Sa ii zic ca e bun la muzica

| catalin2984 a răspuns:

Il conving sa vina acasa la mine sa vea o cafea calda si sa incalzeasca.

| Babus_Delia_1990 a răspuns:

Ii zic ca-i un concert la mine acasa si ca e un cantaret mai smecher ca el! happy

| Hiruno_Sara_1997 a răspuns:

Ii spun direct, Smiley isi iubeste fanii, sunt sigura

| Mxm_Marian_1989 a răspuns:

Ii zic frate hai sa scriem un cantec la mine acasa

| Trasnitu a răspuns:

Il suni pe Bartos si ii zici sa-l cheme pe Smiley la tine! laughing

| Anooniima a răspuns:

I-as spune ca mama este o mare fana de-a lui *si chiar asa este :3* si ca s-ar bucura foarte mult daca ar putea sa vina pe la noi sa ii cante mamei happy

| AndreutzaAndreeaDeea a răspuns:

I-as spune ca daca tot a lansat piesa "Acasa" care transmite bucuria in familie, sa vina si pe la mine ca sa ii transmitem bucurie mamei.

| Rusu_Alexandru_1991 a răspuns:

Salut,mamei mele ii plac melodiile tale si te invita ca sa-i canti la petrecerea de ziua ei!

| Karynamaria a răspuns:

Paaai,bineinteles,ii spun lui Smiley ca, acasa la mine, are loc o petrecere de ziua fratelui meu, si ca acesta doreste ca Smiley sa ii cante cateva piese.Smiley,crezand asta vine acasa in timp ce mama ne asteapta pe amandoi in cele mai caraghioase haine!

| FallenAngel_Clauditza_1994 a răspuns:

I-as spune ca Laura Cosoi e cu fratele meu acasa, si daca nu vrea sa o piarda sa vina sa ii cante pentru a o avea din nou! Ar trebuii sa ma asculte, ca doar sunt fata, asa ca stiu ce adora femeile!winking

| Adutzuuu a răspuns:

Il invit sa faca cunostinta cu familia mea.Sa ne cunoastem mai bine happy.

| ionutz1z a răspuns:

Smiley te-as ruga mult daca poti veni la mine acasa la cina. Mamei mele ii plac foarte mult melodiile tele de acea vreau sa te rog mult daca doresti sai canti o melodie, sigur se va bucura nespus demult. Multumesc

| codry23 a răspuns:

Ii spun ca e ziua mea si Bartos l-a rugat sa vina sa cante la petrecere.

| Andreea_Ion_1999 a răspuns:

Ii zic: Smiley vi te rog frumos la mine acasa sa canti o melodie pentru mama? Pentru ca a zis ca daca te cunosc ar dori sa-i canti ceva

| gabrielsimpetru a răspuns:

Il pacalesc ca este o petrecere cu vedete.

| Cristiana_1570 a răspuns:

Mancare gratiiiiiis.

| MariaMarya a răspuns:

Ii spun lui Smiley ca este ziua mea sh il invit la petrecere.

| Burlacu_Cristian_1974 a răspuns:

Ii zic ca Pavel Bartos este cu cadoul lui la mine. Si il invit la casa mea sa dam Partyyy.

| emaemyema a răspuns:

Smiley,as vrea sa vii la mine acasa fiindca am o surpriza pentru tine. Te rog adu-l si pe Pavel Bartos, deoarece mama ar vrea sa va cunoasca pe amandoi.

| danydanut2002 a răspuns:

Usor! Il rog frumos!

| Irimia_Fabiana_1994 a răspuns:

Hey,smiley! am aici langa mine un fan infocat... mama mea! Se poate sa vii putin pe la noi sa faci cunostinta cu ea? este foarte draguta! astept raspunsul tau...

| Marcu_Iuliana_1978 a răspuns:

Pai ii pregateste o ciorba si distracti cosmote si poate vine

| Bolboceanu_Nicoleta_Cristina_1996 a răspuns:

Ai spun ca este ziua mea