Sa ii zica ca a fost cuminte si ca a scos melodii frumoase, a fost lucrator, mu a facut nimic ce sa ii supere pe ieilalti si ca Mos Nicolae a fost nedrept si i-a adus o nuielusa
Toate secretele Hahaha, ca sa le fereascade guri rele, si poate le-as gasi eu
In primul rand, multa dragoste, un mesaj cat ma haios, si ce si.ar dorii de Craciun
Il sfatuiesc sa "toarne" in plicul cu scrisoarea toate visele sale adunate intr-o cutiuta de-a lungul acestui an.
Un GPS, sa verfice mai bine adresa, in caz ca am primit nuielusa altuia.
Mosule,vreau sa iti spun ca m-am facut baiat cuminte, si voi fi multumit de orice-mi vei darui anul acesta, deoarece stiu ca intentia conteaza, dar am o singura rugaminte:de data asta ar putea sa fie o intentie mai mare si mai valoroasa?
Sa i spuna ca a facut multe piese frumoase de-a lungul anului care au incantat multe suflete triste
Păi știu eu...ce să zic? I-aş propune să-i trimită moșului un emoticon mare și galben ( știți voi ), unul fericit " " poate că de, ghicește moşul de la cine l-a primit.
PS : Sau poate că nu-i bună ideea, să nu încurce moșul borcanele și să ajungă cumva cadoul lui Smiley sub bradul celor de la Yahoo?
Sa ii promita ca de acum inainte nu se mai ia dupa Bartos si o sa devina baiat cuminte.
Draga Mosule,
Am fost foarte cuminte anul acesta in ciuda faptului de ceeea ce mi-a oferit Mos Niculae. Presupun ca nu a fost mutlumit de deciziile mele la Vocea Romaniei. Imi doresc am parte de multa sanatate ca sa ma pot bucura de viata asa cum este ea: si cu bune si cu rele. Mai doresc si multa ferificre si dragoste celor dragi mie si sa am idei bune pentru viitoarele mele melodii. Iti voi dedica chiar tie urmatoarea mea melodie.
Mersi frumos mosule,
Fanul tau #1
SMILEY
Mosule eu as vrea sa iti spun,
Ca voi deveni un om mai bun.
Iar daca ma vei tine minte,
Vreau sa stii ca sunt un om cuminte.
Draga Mos Craciun sa stii ca de cand, am primit o nuielusa de la Mos Nicolae si am plans foarte mult am inceput sa ma indrept prin a face lucruri bune. Asteptand venirea ta eu intr-una ma rog pentru o jucarie frumoasa primita din partea ta. Iti multumesc ca din miliardele de copiii ai caror scrisori citesti ai reusit sa ajungi si la a mea. Iti multumesc mult ca exzisti si sper ca bucuria mea de craciun sa se implineasca o daca cu cadoul primit de la tine. Multumesc mult Mos Craciun cu drag Smiley.,, Craciun Fericit ''
Draga Mos Craciun,
Stiu ca nu am fost foarte cuminte anul acesta, dar de cand am primit o nuielusa am incercat sa fiu mai cuminte, mai bun cu ceilalti si mai intelegator.
Un cadou dragut, asa cum stii ca imi doresc, m-ar motiva si m-ar face sa fiu mai bun anul viitor si sa nu mai primesc o nuielusa.
Mosule,stiu ca am fost rau dar. Acum am revenit cu o piesa hit "Acasa#.Si iti dau un Cd gratis si tie cu noul meu album.Deci ce zici ma ierti?
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: