Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a primit o nuielusa de Mos Nicolae, Smiley vrea sa se indrepte si sa ii scrie lui Mos Craciun ceva dragut. Ce-l sfatuiesti sa puna in scrisoare?

378 răspunsuri:
| Ana_Maria_Datcu_1999 a răspuns:

Sa faca mai multe concerte poate unul si in BUzau si sa dea multe autografe fanilor

| valentingb a răspuns (pentru greece12):

Esti un adevarat paradox!

| Albu_Ciprian_1990 a răspuns:

Il sfatuiesc sa-si ceara iertare pentru tot ce a facut, si o sa se indrepte.Va scoate multe piese anul viitor.happy

| thezbx a răspuns:

Pentru ca Mos Nicolae mi-a adus o jordita, Mos Craciune, tu trebuie sa imi aduci cadouri.

| ta5232545 a răspuns:

Draga mosule. cred ca prietenul tau, nicolae, si-a pierdut nuielusa. Nu stiu de ce a ajuns la mine. Te rog sa i-o dai tu inapoi. Nu vreau sa par baiat obraznic.

| Roxika97 a răspuns:

Il sfatuiesc sa-i pomita mosului ca va fi mult mai cuminte

| Miiku a răspuns:

Un autograf. laughing

| KompliKat a răspuns:

Ca-l bate daca nu ii aduce ceva dragut laughing))

| denisaijd a răspuns:

Sa ii spuna ca ii pare rau ca a fost ''rau'' si ca anul viitor va fi mai cuminte puppy dog eyes

| ElleElenaElle a răspuns:

Promit ca voi fii cuminte.

| Bolboceanu_Nicoleta_Cristina_1996 a răspuns:

Multa sanatate si iubire.

| vianora a răspuns:

Ce ar trebui sa ii scrie si citez: Mosule de nu imi aduci ceva frumos de Craciun aceasta nuielusa se va rupe dar nu de fundul meu.Asa ca te sfatuiesc sa aduci ceva spectaculos, TE ROG FRUMOSSS...

| elisa820 a răspuns:

Eu i-as spune sa puna in scrisoare un CD si o tableta!

| Flvavia a răspuns:

Cartela Cosmote

| justme9 a răspuns:

O cartelă la abonament cu net, minute si sms-uri fara numar laughing

| MadalinaElly a răspuns:

Pai....mai bine nu-i scrie nimic! si se duce si isi cumpara ce vrea el laughing) rolling on the floor)

| robitza123 a răspuns:

Te rog frumos adumi un cadou frumos

| Qweerrrtttyyy a răspuns:

Ar trebui sa ii promita ca va fi cuminte

| robitza123 a răspuns:

Mai mosule tu vrei sa ma bata mama? happy

| LauncherS a răspuns:

Hey mosule...ce-i cu chestia asta? Chiar voiam sa-ti fac o vizita si sa iti fac o dedicatie...si un bmw x7, dar ti-as mai da o sansa big grin laughing))

| Debu_Cosmin_1999 a răspuns:

Nuiaua de la Mos Nicolae si o amenintare...probabil si un fursec

| Irimia_Fabiana_1994 a răspuns:

Praf de stele si clinchet de zurgalai, un inger mic atarnand cuminte pe o crenguta de brad si cozonacei aburind abia scosi de la cuptor!
Cateva gutui aurii cu puful gros, o ulcica cu vin fiert aromat cu scortisoara si semineul cu focul aprins, arzand vesel de bun venit!
Lumanari palpaind molcom in asteptarea lui si liniste de picioruse goale care pandesc sub plapumioara venirea lui pretentioasa!
Multe ar mai fi de spus, dar sa nu exageram.
Sa-si puna costumul cel nou, lumina in suflet, sclipiri in privire si zambet pe buze si sa-l intampine cantandu-i "Acasa". Poate ii schimba domiciliul lui Mos Craciun pentru totdeauna!
Ho, ho, ho!

| carminaburana43 a răspuns:

Iti multumesc de cadou si promit sa folosesc nuielusa pentru a face sa zimbeasca cit mai multi batrini uitati de lume si chiar de proprii copii.

| C96 a răspuns:

Sa ii dea si lui Pavel o nuielusa!

| Rusu_Alexandru_1991 a răspuns:

O tableta iPad Air ca sa poata sa-i scrie scrisoarea electronic intr-o notita!

| oana1 a răspuns:

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

| Stresanta a răspuns:

Mosule daca nu imi aduci o tableta ai terminat-o cu mine laughing

| Klara1122334455 a răspuns:

Daca Nu Imi Dai Ce Vreau........Hai Pa!

| Buutu a răspuns:

Să îi trimită albumul Acasă sigur va fi pe lista celor mai cuminți!

| Elena007 a răspuns:

Nuiaua si sa spuna ca e,, nelimitata,,