Sa-i spuna ca-i pare rau pentru tot ce a facut rau si ca urmatorul sau albul il dedica lui Mos Craciun
Pai daca nu va folosi nuielusa, fiind cuminte, si sa ii trimita scrisoarea cerandu-si scuze pentru unele cuvinte zise la nervi, si sa ii spuna ca daca vine v-a gasi sib brad ceva dulce, laptic cald, si un autograf! :3
Draga Mos Craciun eu iti spun
Ca esti darnic si esti bun
Dar eu sigur o sa-ti spun
Ca de Craciun eu iti cant un cantec bun
Nu de Hrusca scris
Fiindca mama m-a trimis
Sa mai fac si fapte bune
La copii, baieti si fete bune.
Craciun fericit Mos Craciun
Mosule scuze ca am primit o nuielusa ia-o tu ca eu n-am ce face cu ea si eu ma intorc acasa
Daca Mos Nicolae i-a trimis o nuielusa inseamna ca-i stie fanteziile lui Smiley.Smiley poate sa-i puna la randul lui in scrisoare un bici
Sa nu uite si de mine si sa imi aduca tableta pe care mi-o doresc de 3 ani:-
Un iphone 5s ca sa il sune pe urma si sa vorbeasca cu Mos Craciun nelimitat!
Așa-i că nu-ți place matematica? Te pricepi prea bine la limba română, de asta zic.
...Fizica nu mi-a placut, sincer!
Matematica si romana erau materiile mele preferate, imagineaza-ti!
Sa scrie ceva cu -ETA, poate primeste baciclETA, rachETA, raclETA, etc. de la Mos Craciun!
Il sfatuiesc sa ii scrie mosului ca s-a facut baiat cuminte, ca a scos un nou hit de craciun si ca ma are pe mine drept fana si eu am fost foarte cuminte deci mosul il iarta!
Simplu ii trimiti un Nokia 1600 si se va gandi ca tii la el si i-ai dat ceva cu care sa se apere
Mos Craciun anul asta o sa scot un hit dedicat in exclusivitate Craciunului si o sa spun tuturor cat de bun esti tu cu toata lumea! Cum vii in fiecare an pe la toti copiii(inclusiv pe la mine) si aduci cadouri si zambete!
Poate spune ca ii pare rau pentu ceea ce-a facut si de Craciun isi doreste sa fie cu familia sa...
Sa ii spuna ca il iubeste si ca de Craciun isi doreste ca Mosul sa nu fie suparat pe el.
Praf de stele si clinchet de zurgalai, un inger mic atarnand cuminte pe o crenguta de brad si cozonacei aburind abia scosi de la cuptor! ii trimite in avans prajiturelele si laptele cald. Sigur e nevoie de asa ceva in Laponia.
Sa ii spuna cat de rau a fost Mos Nicolae cu el, aducandu-i o nuielusa sau sa ii compuna niste versuri ca acolo la el in Laponia cu siguranta nu are cine sa ii compuna si dupa ce le citeste sigur ii va trimite cel mai frumos si dragut cadou... daca n-a apucat la Mos Nicolae sa faca asta macar la Mos Craciun
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: