Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a primit o nuielusa de Mos Nicolae, Smiley vrea sa se indrepte si sa ii scrie lui Mos Craciun ceva dragut. Ce-l sfatuiesti sa puna in scrisoare?

378 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca ii pare rau pentru ce a facut si ca trebuie sa-si dea foc laughing

| seekingtime a răspuns:

Sa puna fainosag happy

| iceyps a răspuns:

Sa ii dea nuielusa inapoi.

| VaIentTin a răspuns:

Versurile unei noi melodii.

| AnneღU a răspuns:

Mosule, magia nu consta intr-o nuielusa. Ma cheama Smiley, deci fa-ma fericit! happy

| rozelor a răspuns:

Sa tina cont mosul ca a oferit multe cadouri si a cantat si a facut multa lume fericita!

| elena445 a răspuns:

Eu l-as sfatui asa: Draga Mos Craciun anul acesta am fost cam rau si de aceea de Mos Nicolae am primit o nuielusa. Dar eu te-as ruga sa imi aduci ceva dragut nu o nuielusa. Eu stiu ca esti bun si rabdator asa ca daca mi-ai aduce ceva dragut o sa spun la toti prietenii mei ca Mosul exista, chiar o sa-i spun si lui Pavel Bartos. Multumesc anticipat Mosule. Smiley.

| elena445 a răspuns (pentru Alexandra_Cristina_1996_5XlC):

A mai scris cineva raspunsul asta.

| LalaloopsySweet a răspuns:

Mesaje Nelimitate!

| Hiruno_Sara_1997 a răspuns:

Ca a ajutat un prieten.

| MojeGabriel1997 a răspuns:

Draga Mos craciun iti scriua cum pentru ca vreau sa ma fac baiat cuminte, m-am suparat pe nuielusa de mi-ai aduso asa ca vreau sa fiu cuminte sa primesc si eu un cadou frumos ca ceilalti cu drag al tau Smiley. Si sa-i trimita si niste fursecuri la pachet cu putin lapte big grin laughing

| Lecsa_Lexi_1994 a răspuns:

Sa promita ca va ajuta multi copii ca ambasador la UNICEF.

| UniverseIsMyLimit a răspuns:

Moşule, îmi pare rău de purtarea mea. Îţi dăruiesc un telefon, să nu te mai chinui cu scrisorile.

| Sebastian1996 a răspuns:

100 de euro, mita.

| dmgskd a răspuns:

"Draga Mos Nicolae,
Anul asta nu am ajuns ACASA, pentru ca m-a oprit pe strada un KRIMINAL si m-a batut. Atunci m-am gandit sa pun melodia CAI VERZI PE PERETI, poate se mai linistea, iar el a zis "DA-O TARE", asa ca o nuielusa de la tine, e nimic pe langa ce am patit eu"

| LuckyCharm1 a răspuns:

Sa-i spuna ca ii plateste abonamentul timp de 2 ani laughing

| ღCARMELAღ a răspuns:

Sa-i spuna ca-i pare rau pentru toate prostiile facute, ca va incerca sa se cuminteasca, sa se indrepte, si ca anul viitor va fi mai ascultator.

| gratian a răspuns:

Talent

| Andrei0510 a răspuns:

O invitatie de a aparea in urmatorul sau videoclip.....sa fie si el celebru laughing

| CrappinMorth a răspuns:

Pai...sa ii scrie lu' "Mos Craciun" o poezie facuta de el.

| RzVi a răspuns:

Un CD cu melodia Acasa

| RoboțelulAndroidDinTelefon a răspuns:

Minte ca sa nu mai greseasca.

| Grigoras_Paul_1999 a răspuns:

O poza cu nuielusa, si sa spuna ca nu mai are nevoie de una.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O racheta...o tabletalaughing)) (nu mai tin minte toata reclama...rusinicalaughing )

| LarisaOana a răspuns:

O cartela Cosmote cu dubla magie si multa iubire! big grin

| Extremboy_Rem_1996 a răspuns:

Mosule adumi te rog o sticla de vin si un de bere

| danadanuzza a răspuns:

Ii dau lapte si prajituri in avans

| emma12341 a răspuns:

O poză cu sexy Pavel Bartoş

| bobolina27 a răspuns:

Draga Mos Craciun,
Stiu ca nu am fost foarte cuminte anul acesta, asa cum ar fi trebuit sa fiu, dar sa stii ca mi-am dat silinta.Nu-ti cer nimic, dar mi-as dori sa-mi aduci si mie ceva, orice.Eu o sa te astept cu multa bucurie.
Craciun fericit, Mosule!
P.S. Sa stii ca o sa-ti las o mica gustarica sub bradut ca poate ti se face foame!

| LittleBugsBunny a răspuns:

Dulciuri facute in casa sunt slabiciunea mosului este testata cu succes aceasta tactica de imbunare