Sa tina cont mosul ca a oferit multe cadouri si a cantat si a facut multa lume fericita!
Eu l-as sfatui asa: Draga Mos Craciun anul acesta am fost cam rau si de aceea de Mos Nicolae am primit o nuielusa. Dar eu te-as ruga sa imi aduci ceva dragut nu o nuielusa. Eu stiu ca esti bun si rabdator asa ca daca mi-ai aduce ceva dragut o sa spun la toti prietenii mei ca Mosul exista, chiar o sa-i spun si lui Pavel Bartos. Multumesc anticipat Mosule. Smiley.
Draga Mos craciun iti scriua cum pentru ca vreau sa ma fac baiat cuminte, m-am suparat pe nuielusa de mi-ai aduso asa ca vreau sa fiu cuminte sa primesc si eu un cadou frumos ca ceilalti cu drag al tau Smiley. Si sa-i trimita si niste fursecuri la pachet cu putin lapte
Moşule, îmi pare rău de purtarea mea. Îţi dăruiesc un telefon, să nu te mai chinui cu scrisorile.
"Draga Mos Nicolae,
Anul asta nu am ajuns ACASA, pentru ca m-a oprit pe strada un KRIMINAL si m-a batut. Atunci m-am gandit sa pun melodia CAI VERZI PE PERETI, poate se mai linistea, iar el a zis "DA-O TARE", asa ca o nuielusa de la tine, e nimic pe langa ce am patit eu"
Sa-i spuna ca-i pare rau pentru toate prostiile facute, ca va incerca sa se cuminteasca, sa se indrepte, si ca anul viitor va fi mai ascultator.
Draga Mos Craciun,
Stiu ca nu am fost foarte cuminte anul acesta, asa cum ar fi trebuit sa fiu, dar sa stii ca mi-am dat silinta.Nu-ti cer nimic, dar mi-as dori sa-mi aduci si mie ceva, orice.Eu o sa te astept cu multa bucurie.
Craciun fericit, Mosule!
P.S. Sa stii ca o sa-ti las o mica gustarica sub bradut ca poate ti se face foame!
Dulciuri facute in casa sunt slabiciunea mosului este testata cu succes aceasta tactica de imbunare
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: