Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a primit o nuielusa de Mos Nicolae, Smiley vrea sa se indrepte si sa ii scrie lui Mos Craciun ceva dragut. Ce-l sfatuiesti sa puna in scrisoare?

378 răspunsuri:
| RobertoBanica a răspuns:

O tableta... si neta laughing)

| Mihaela_Buzduganmih_1998 a răspuns:

1. sanatate 2. ca pieselele lui sa fie toate hituri 3. ca studiuoul hahaprodaction sa fie calcat din ce in ce mai multe 'picioare'

| Dinita_Alexandru_1987 a răspuns:

Il sfatuiesc sa-i scrie urmatoarele: Fiul tau, Mos Nicolae, mi-a trimis o nuielusa si nu e corect pentru ca am fost cel mai cuminte. Stiu ca el (Mos Nicolae) este mai tanar, nu are experienta ta si stiu ca tu imi vei aduce ceva potrivit pentru mine. Te astept cu drag!

| allemyl a răspuns:

Cred ca Mosul a gresit adresa.Nu cred ca Smiley a facut ceva rau.Dar daca ar fi, sa scrie el sincer ce isi doreste, ca asta e cel mai important, si sa isi ceara scuze pentru nazdravaniile sale.

| vadimss1 a răspuns:

Bigudiuri!

| cosmina14092000 a răspuns:

Multe cuvinte frumoase si sa ii trimita prajiturele multe, multe

| violetamariapwp a răspuns:

Magie

| ale7 a răspuns:

Nuielusa laughing)

| robitza123 a răspuns:

Un telefon

| robitza123 a răspuns:

O tableta

| robitza123 a răspuns:

Un computer

| adilan a răspuns:

Smiley a fost cuminte si nu a primit nuielusa.

| robitza123 a răspuns:

Un laptop

| robitza123 a răspuns:

Dulciuri

| robitza123 a răspuns:

De toate happy

| robitza123 a răspuns:

Si o fata frumoasa ca sa o

| nikoniko a răspuns:

Paiii... Ar fi ceva :o tableta, multe parfumuri laughing) si mult mai multe. PS:Sa scrie frumos laughing)

| Rlu_Raluca_1998 a răspuns:

Sa zica de toate melodiile lui care sunt niste super Hit-uri happy

| anibanani145 a răspuns:

Ii spun sa puna in hartie ce vrea el de la "Mos Craciun" happy

| Klm_KalYsa_1963 a răspuns:

Sa-i spuna ca nu se va mai repeta sa fie obraznic ca o sa fie cuminte mereu si o sa faca fapte bune si sa-i ceara scuze!

| Teodora_Cristian_1997 a răspuns:

Draga Mos Nicolae iti promit ca nu o sa mai repet greselile facute si eu doresc sa ma indrept.
Mos Nicolae te rog frumos sa imi dai un cadou frumos deoarece m-am indreptat si am recunoscut ca am gresit.
Cu drag Smiley

| Andreea_Ion_1999 a răspuns:

Sa spuna ca o sa fie cuminte, darnic si o sa-i de-a un autograf

| Latinmoon a răspuns:

Il sfatuiesc sa scrie ca s-a schimbat si le va scrie constant Mosilor de acum inainte pentru ca el a fost un baiat bun tot timpul anului.

| Yukiii a răspuns:

Mos Craciun, promit ca o sa fiu cuminte si ca o sa vin si la tine in Laponia si o sa-ti cant Sexy Pavel Bartos, dar te rog sa-mi faci un cadou frumos, nu-mi doresc nimic special, decat pe Yuki big grin laughing

| Slenderwoman a răspuns:

Ar putea sa ii puna nuielusa in scrisoara cu tot cu un pupic si/sau un autograf :*

| Neacsu_Andreea_1998 a răspuns:

Eu l-as sfatui sa scrie astfel : " Draga Mosule, as vrea sa imi cer scuze pentru comportamentul meu urat si sa iti spun ca mereu am crezut in tine."

| vladelvis a răspuns:

Ceva dragut laughing)

| qCristiina a răspuns:

Multa dragoste, suflet si biscuiti+lapte.

| superdemi a răspuns:

In scrisoare ar trebui sa puna doar ceva ce isi doreste foarte mult, nu o lista intreaga cu tot felul de lucruri.Si sa scrie un mesaj de Craciun.

| sokey a răspuns:

Eu nu stiu ce a facut el rau de a primit o nuielusa, sa isi ceara scuze pentru tot si ce simte el sa-i spuna. Mosul o sa il ierte... sunt sigur ca il iarta daca spune tot adevarul.