Draga Mos Craciun,
De Craciun, fii mai bun si adu-mi in dar un cal nebun.
Sa pot zbura si pe Pavel sa-l urc pe şa,
Si chiar in Laponia ma voi arata,
Ca sa-ti dau noul meu album.
Draga Mosule Craciun,
Te mai rog ceva acum
Da-mi multi fani si aprecieri,
Si-un cont mare-n portofel.
Ah, sa nu uiti dar,
Sa nu incurci ce ti-am cerut,
Sa nu faci ca Nicolae,
Sa-mi aduci ceva ce doare.
PS: Ai un CEC in cutia postala, open it!
Mosule daca ma vei ierta si imi vei aduce ceva frumos iti foi da o cartele cosmote si iti voi canta piesa aia daca o sti"acasa" sau ori care vrei tu
I-aş spune să scrie următoarea scrisoare:
"Dragă Moş Crăciun, îmi pare rău că am fost obraznic şi am primit o nuieluşă de la Moş Nicolae. Te rog să mă ierţi. Apropo, am o cartelă COSMOTE cu minute nelimitate pentru tine! Cu drag, Smiley"
Draga Mos Nicolae, eu - Smiley, iti promit ca la anul voi fi mai dulce, mai cuminte si, mereu te voi surprinde cu realizari frumoase!
Drage Mos Craciun
De Craciun as dori sa it spun ca eu de Mos Nicolae nu am primit o nuielusi ci o felicitare pentru comportamentul meu si pentru asta as vrea : ps3, wii, Bartos la pachet, un sticher de 2m cu o fata stralucituare, un urs de plus, o idee pentru. melodie, un bax de bere pentru. revelion si restul ti le las pe celelalte 4 liste de foaie A4
Draga mos nicolae, iti scriu eu smiley cantaretul cred ca ma stii!? toata lumea ma stie i'm faboulous! iti voi canta daca imi aduci o tableta etc
Draga Mos Craciun,
Te rog sa ma ierti ca nu prea am fost cuminte anul asta si ca m-am imbracat ca tine in reclamele pentru COSMOTE, dar asa se cerea.
Smiley
L-as sfatui pe Smiley sa puna in scrisoare o fotografie cu bunica lui. Poate mos craciun se indragosteste de dansa
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: