Il sfatuiesc sa o lase in pace, nu e de nasul lui, pentru ca eu sa fiu cu ea.O fata ori e intr o relatie cu tine, ori nu.
,,De-ai Fi Un Cantec'' ar fi,,Simplu'' dar asa ',,Simt Ca Mor ''ca nu iti pot spune ca sunt,,a Dead Man Walking ''si un,,Criminal'' dar chiar as fi,,Preocupat cu Gura ta'' mai mult de,,O secunda''. Stiu ca nu sunt,,Mr. Originality '' dar sunt,, Design to love you'' suna ciudat dar,, I miss you'' iar,, Pe unde-ti umbla inima '' as vrea sa fiu si eu.,, Oficial imi merge bine'' daca te intalnesti cu mine.
Il sfatuiesc sa-i spuna ceea ce simte si dupa s-o invite la o cafea
Sigur o sa-i placa si ei
Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine.
SAU
Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea.
SAU
Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut.
SAU
ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange...
SAU
Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.
SAU
Sa tii la cineva este usor, dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu. Ma tot intreb cum ai reusit asa de repede sa ma faci sa tin la tine...
Il sfatuiesc sa-i trimita un mesaj de dragoste precum:
o ixuleasca mea, tu esti ca minutele nelimitate oferite de cosmote
cand ma gandesc la tine parca vad pe tableta mea o imagine de apel video transmisa prin internet))) lol
Buna, sunt Smiley, vrei sa iesim la o cafea cu tine si prietenul tau cel mai bun?
Cuvinte dulci, calde si frumoase! Mai pe scurt: un SMS de dragoste!
Sunt Smiley Marcel mi-a povestit despre tine si am zis sa imi incerc si eu norocul Ce parere ai?
Buna ce faci sunt smiley, nu iesi diseara la un suc impreuna cu mine si prietenul nostru comun costi
Allieris întreabă:
anonim_4396 întreabă: