| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai tare fază de pe TPU.ro în 2010?

272 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și încă mai este, mulți nu cunosc că domnișoara Raluca a plecat și tu, Stela, ești prezentă aici pe site!
Pa, pa.

Apache
| Apache a răspuns:

A intrebat una daca poata sa ramana insarcinata daca se masturbeaza cu un morcov :O! ...no comment!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Alegerea Utilizatorului Anului. Bate de departe orice alta duda aparuta pe site anul acesta.

| Bacemi a răspuns:

Cand mi-am dat seama ca avem drept administrator un anonim. Ma si gandeam de ce oare e o politica asa de permisiva fata de anonimi. Uite de asta!

| Flav a răspuns:

''Ar fi multe de spus. Le voi face alta data. Vom incerca sa comunicam mai mult cu membrii comunitatii. Stiu ca avem un deficit pe partea asta.'' [ Catalin Tenita ]
Frumoasa minciuna. Tie nu-ti place faza, Steluta?

| Flav a răspuns:

Sunteti belea! Raluca nu e Stela, Stela nu e Raluca. De altfel, daca erati atenti, a fost pusa o poza cu Stela chiar pe blog, cand au fost apreciati pe ziarul adevarul. Pe blog nu gasesc, dar priviti articolul.
Deci, prin urmare, si asadar, this is Stela:
http://www.dstanca.ro/2010/adevarul-despre-tpu-ro.html
Astept fundita pentru. lamurirea misterului.;;)

Elianna
| Elianna a răspuns:

@Demonik:ce aniteme pe site? Nu vezi ca ne luptam cu morile de vant? Noi, ca administratia...lipseste cu desavarsire! Imi vine sa rad ca intrebarea Stelei era una si raspunsurile au venit ca o avalansa in capul ei! Concluzia mea este ca lumea o regreta pe Raluca! Pentru mine asta este faza tare, plecarea ei! Pacat! De la Stela astept mult si bine sa raporteze un raspuns al unui user care ma insulta! Tinand cont si de alte raspunsuri pe care le-am primit de la ea, se pare ca ar vrea sa spuna"ca asa merit"!

Elianna
| Elianna a răspuns:

@Flav:mersi pentru poza! Acuma stiu cum arata "dusmanul"! @Stela:Multumesc ca ai sters raspunsul injurios la adresa mea, dat de catre un anonim!(ca altfel nu putea injura, curajosul!). Mai bine mai tarziu decat niciodata! Iacata ca ai gasit mesajul meu!

| Elena1234456 a răspuns:

Intrebarile de genul "M-am masturbat cu periuta de dinti! Sunt insarcinata? straight face".

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Alegerea utilizatorului anului 2010, criteriile dupa care a fost facuta alegerea. Utilizatorul anului care de fapt nu avea 1 an de cand era pe site a fost cel mai mare "derapaj" al adminilor acestui site...

| psiholoaga a răspuns:

Cea mai tare faza a fost cand a plecat raluca si la plecare ti-a laudat competenta, obiectivitatea si implicarea in site-ul asta. Eu apreciez ca ai venit cu niste idei noi (si unele bune, de exemplu asta cu amintirile pentru 2010), dar TPU nu inseamna reclame, trafic si statistici, inseamna oameni. Daca nu iei in seama nevoile oamenilor, nu ai niciun site. Sau oricum, nu unul de calitate. Succes! PS: i believe in you, peter pan!

| pwp a răspuns:

Daca as sta sa insir toate fazele tari dupa TPU, nu as termina nici la anul...
in fiecare zi gasesc ceva folositor si amuzant pe site.nu pot zice una singura...

| Cσσкiє a răspuns:

Elasexygagica.

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Cea mai tare faza a fost atunci cand mi-am facut cont si am intrat la intrebarile din categoria populare.
Si am vazut intrebari de gen : "Daca mananc multa inghetata imi ingheata creierul?"...
A fost tare...

| elena a răspuns:

Cand nu functiona net-ul, iar eu dadeam de 5 ori acelasi raspuns... tare faza, nu?!

| elena a răspuns:

Hai, @StelaTPUro, sa trecem la a IV-a intrebare, ca ne apuca 2012, pana sa rapundem la cele 10 intrebari, deja, deja m-am saturat...asta e1

Stefan
| Stefan a răspuns:

O faza tare, in urma caruia m-am amuzat copios a fost, in urma unei intrebari lansate pe TPU. Întrebarea era cam asa :cum faci in ciuda unei muste? Am zis ca la aceasta intrebare nu va raspunde nimeni. Dar a aparut raspunsul castigator care era urmatorul: maninci c... t in fata ei.

| AddaXD a răspuns:

Au fost vreo cateva, dar nu le mai stiu. Oricum imi place mult TPU si ma bucur ca acum imi stiu din nou parola. happy

| Bya132 a răspuns:

Intrebarile stupide, dar in acelasi timp amuzante.

Răspuns utilizator avertizat
| ahlrh a răspuns:

TPU.ro are in fiecare zii, cea mai tare fază.

| Hombre a răspuns:

Bai faceti loc sa raspund si eu, v-ati ingramadit ca oile de nu mai poate omul sa respire de voi, eu sunt cea mai tare faza, imi circula prin vene 380v. Bine ca a pecat @Harciog, lui i se scula... pardon ii circula 381v.

| albastrel a răspuns:

Cele mai tari faze au fost acele intrebari de la dragoste si sex pe care nu le mai gaseschee hee

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Faptul ca am cunoscut aici foarte multe persoane, am invatat lucruri noi si am primit foarte multe sfaturi folositoare.

| AndutzaAndu a răspuns:

Găseam câteodată nişte întrebări la categoria "Dragoste şi Sex"...pfoai, râdeam la răspunsuri câteva minute bune. big grin

| Romancutza a răspuns:

Cand o persoana intrebat "Daca manac banane o sa-mi creasca bananier in stomac?"

Cred ca cu toti ne-am amuzat de la intrebare astarolling on the floor

| haiZI a răspuns:

Raspunsurrile amuzante, unele pe care le-am citit sau dat m-au facut sa rad pana seara tarziu

| Maraaa a răspuns:

Cronicile si filmuletele lui Cretaker laughing)

| Gicone a răspuns:

Cea mai tare faza a fost atunci cand mi-am activat contul si culmea, primele 3 intrebari la care am raspuns erau foarte amuzante rolling on the floor erau ceva de genul "Daca iti vine sa te scarpini, unde prima data?" rolling on the floor

| NoMusicNoLife a răspuns:

Mda mie mi s-a intamplat pe la inceput, adica nu cu mult timp dupa ce mi-am facut cont pe TPU. Deci am pus intrebarea si apoi, dp cateva ore, am intrat sa vad daca mi-a raspuns cineva si bineinteles ca acolo unde trebuie sa scrii raspunsul scria Lissa, vrei sa dai mai multe detalii despre intrebare? rolling on the floor Si eu pentru ca eram la inceput nu stiam la ce se refera si am crezut ca mai trebuie sa mai scriu ceva despre intrebare si am scris: Pai ce, nu e titul destul de clar? rolling on the floor si abia apoi mi-am dat seama de ce prostie am facut rolling on the floor

Întrebări similare