| Diva a întrebat:

Cati dintre voi mai cred astazi, in prietenie adevarata si iubire neconditionata? De ce?

Răspuns Câştigător
| DianaScorpio a răspuns:

Lucrurile de care tu vorbesti mai sus exista, insa tu nu ai cum sa crezi in ele atata timp cat cineva nu iti va dovedi ca ele intr-adevar existahappy.

139 răspunsuri:
| gad a răspuns:

In ziua de azi cam greu dar e posibil
toti suntem instruiti sa inselam si sa tragem mai mult pentru noi
finca asa e societatea prietenia mereu va fi conditionata, iubirea daca este sincera si neregretabila mereu va fi neconditionata

| georgyana1398 a răspuns:

Eu cred in prietenie adevarata...am avut parte de asa ceva si inca am

| CodrutzaDutzi a răspuns:

Eu sincer nu cred in prieteniile adevarate.de ce? pentru. ca mi s-a intamplat asa ceva si totul s-a sfarsit rau.pa.

| Kavi a răspuns:

Ehe. cam greu in ziua de azi.Noi ne pierdem aceste sentimente dela generatie la generatie.Si incet incet ajungem niste roboti, asa cum vor cei care ne conduc. Daca te uiti la adolescentii din ziua de azi sa vezi la cam ce le sta mintea. numai la iubire neconditionata nu laughing.Asa ca in ziua de azi ai BANU esti LEU nai BANU esti MIEL.Desii eu cred ca iubirea este singura care ne mai poate mentine oameni. Sper ca o sa o gasesc si eu candva.Cat despre prietenie adevarata mai rar dar am si eu asa ceva, 1 singura persoana.Cam atat am avut de spus. sper sa va gasiti iubirile adevarate.PACE&LOVE

| Totipentruunu a răspuns:

Desi nu aM intalnito pot spune ca eu cred
1: sunt o fire visatoare, naiva
2: chiar poate exista o prietenie ca cea descrisa de tine, dar ft rarehappy

| crissh a răspuns:

Cea mai buna prietena imi este sora mea.
Dar restul persoanelor le consider cunostinteiar iubirea neconditionata nu stiu daca exista dar daca exista este foarte rara.

| popana a răspuns:

Eu am prieteni da iubit nu prieten dc? eu cred in prieteni pentru ca daca nu te increzi in ei atunci in cine?

| monikutzata a răspuns:

Prietenie adevarata...nu stiu ce sa zic...eu zic sa nu ai incredere in nimeni.NIMENI.in iubire.crede dar nu la oricine.pup la tine

| EngiLoBike a răspuns:

Scz dar nu stiu despre ce vb ca am 9 ani si trec a III-a

| Jessie a răspuns:

In iubire daaaaaaaa si de multe ori in prieteni!

Dc in iubire pentru ca daa! Il iubesc ma iubesteehee hee!

Dc in prietenie aveam o prietena buna fara sa stiee ca eu sunt... si pana si acum se poarta la fel!

| Rhox a răspuns:

Eu cred cu tarie in prietenia adevarata pentru ca am cea mai bunaprietena care chiar imi este alaturi la bine si la greu,ma incurajeaza sa reusesc, suntem nedespartite, sunt sigura ca prietenia adevarata exista...dar trebuie sa stii sa o cauti

| ZIME a răspuns:

Sincer, desi sunt o persoana optimista, incep sa nu mai cred in conceptul de prietenie adevarata, decat, poate, din partea unui animal (a unui caine, spre exemplu). Toate prietenile sunt bazate pe un interes, fie si acela de a-ti pierde timpul cu cineva. Fiecare prietenie are un *.
Iubire neconditionata? Ce gluma buna! Unde s-a mai auzit de asa ceva? Daca ar fi neconditionata si pura, nu s-ar naste crime, crize de gelozie, posesivitatea crincena a unora si multe altele.
Dintre toate sentimentul acesta de iubire este cel mai complicat, cel mai supus conditiilor de orice fel, circumstantelor... Si nu poate supravietui singur niciodata, este cel mai neajutorat sentiment. Trebuie sa fie sprijinit de "bunatate", "respect", "generozitate", "compasiune"...etc
In concluzie, nu, nu mai cred de mult timp in asa ceva, si daca as intalni o prietenie adevarata, cu atat mai mult as pretui-o!

| copiluldinmine a răspuns:

Prietenie adevarata? iubire neconditionata? nu mai exista! de fapt cred ca never nu a existat! chiar daca pr ta pretinde ca e cea mai buna prietena nu cred ca ar spune adevarul! cat despre dragoste nici atat big grin

| copiluldinmine a răspuns:

Si eu am fost tradata de o pr si daya cred ca nu exista

| YnT3R a răspuns:

NIMENI pentru ca lumea sa prostit aadica bani femei[barbati] bere toti se uita numa dupa aspect

| Cameliiia15 a răspuns:

Nu,nu credoh go on

| TaniuTzzaTany a răspuns:

Sincer in prietenii cateodata nu prea mai cred, dar asta este...de cele mai multe ori da cred, dar nahh si in iubire serios nici nu ma gandesc

| The0 a răspuns:

Salut happy. eu cred in prietenia adevarata love struck. pentru ca existawinking. crede-ma stiu din propria experientza. am avut o prietena careia i-am intors spatele de 3 ori straight face si m-a iertat de fiecare data! love struck. sper sa o gasesti si tu happy multa bafta :*!

| Alexutza_7880 a răspuns:

Eu in iubire si in prietenie adevarata dc? pc ca am o prietena de 16 ani de zile suntem ca doua surori nu este zi in care sa nu vb sa nu radem barfim etc etc iar in iubire pentru ca am o relatie destul de lunga si pentru ca ne iubim si nu exista nimic care sa ne desparta pentru ca impreuna trecem peste tot

| any1508 a răspuns:

Eu cred in amandoua pentru ca am parte de amandoua si sunt foarte fericita...

| lary_6681 a răspuns:

Eu cred ca undeva ea exista dar este greu de gasit de parca a disparut din pacate...

| alexbrasov_2286 a răspuns:

Hmm prietenie adevarata nu prea mai exista la fel si cu iubirea lucrurile astea le gasesti cam greu poate doar o data in viata :X si eu cred ca le-am gasit big grin

| Aduuu a răspuns:

Nu mai cred in asa ceva.straight face
De ceva timp incoace am avut numai relatii urate.
La varsta mea(14 ani)nu cred ca e cazul inca de iubire deci nu stiu daca iti pot da un raspuns bun, insa zic ca dragostea exista neconditionata sau nu, dar exista.Prietenia,la fel, dar o gasesti din ce in ce mai greu in zilele noastre.
Bafta! :*

| ionela_2221 a răspuns:

Eu cred in ambele, doar ca azi, este extrem de greu de gasit asa ceva

| dyana_5637 a răspuns:

In rietenia adevarata mai cred un pic dar in iubire nu mai cred deloc.am fost destul de dezamagita si nu mai am incredere

| magdaM a răspuns:

Am un iubit care mi-a aratat ce inseamna iubirea neconditionata in toate formele ei si in acelasi timp prietenia adevarata. asa ca parerea mea este ca exista ambele dar este nevoie de cei cativa milimetrii lipsa pentru a ajunge la aceste doua concepte.

| ralucutza120_9455 a răspuns:

Prietenia este ceva minunat ...eu cred in ea si voi crede in continuarie

| ruben7 a răspuns:

Eu cred

| XxLegendariosxX a răspuns:

Eu nu si nu am motiv

| Papusika_4806 a răspuns:

Exista si prietenie adevarata si iubire neconditionata, insa se gaseste foarte rar... nu oricine este dispus sa iti ofere ceea ce ai intrebat tu, eu una am parte si de iubir neconditionata si de o prietenie adevarata... :* sper sa iti fie d ajutor ceea ce ti-am spus