Il rog sa vina de craciun la un concert pentru toti copiii orfani din judet si bineinteles pe linga copii o sa asculte si mama, curtea blocului e destul de incapatoare pentru toti copiii orfani din judet iar Smiley o sa cinte de pe terasa apartamentului aflat la etajul patru de acolo va fi destul de vizibil si auzibil pentru toata lumea.
...ii spun ca locuiesc intr-un oras turistic aflat pe malul marii si la 20 de minute de o faimoasa partie de schi, in Grecia.
Banuiesc ca n-o sa-mi refuze o invitatie ultra all inclusive pentru cateva zile.
Cat despre cantat, mijloacele de persuasiune merg de la un simplu "te rog" pana la o imbaiere totala in uzo, asa ca prea greu nu vad sa fie!
Case solved!
Cu mama nu stiu cum o sa rezolv ca e emotiva rau...
Tratez cu mama lui sa il convinga ea..Mamele mereu reusesc sa ne convinga, au o influenta maaaare asupra noastra!
Nu va fi greu sa il conving, mai ales ca mama are o voce minunata, e de ajuns sa ii zic, si Smiley va veni cu siguranta
Ii spun ca am gasit singurul iepure albastru coafez care canta la pian si cauta sa isi publice seria de romane,, Smiley:creierul de la Polul Nord''
Ii spun ca ca organizez la mine acasa un concert cu cei mai tari aristi, iar el e invitatul special!
Am un cadou acasa pentru tine si daca ai si o masina ca sa-l iei e si mai bine, cadoul are 50 kg
Voi vreți să o duc pe mama la ORL cu sângerări ale urechii medii? Criminalilor!
Ii spun ca mama e fanul lui numarul 1 si are numai postere cu el prin toata casa si nu se lasa pana nu ii canta ceva live.
Il sun si-i spun ca nu-i drept ca numai Brencu sa satisfaca toate mamele, sa se apuce si el cat mai are timp.
Il rog frumos sa vina si sa cante iar apoi va primi o masa cu mancare gustoasa de sarbatori precum si o masa plina cu deserturi rafinate (placinta cu mere).
Ii mai spun ca se va simti foarte bine si se va distra impreuna cu noi.