Pai sa ii scrie ca nu v-a mai fi obraznic si sa impodobeasca bradu fumos si sa-i lase niste prajituri si ciocolata calda
Sa ii spuna ca il iubeste si ca de Craciun isi doreste ca Mosul sa nu fie suparat pe el.
Mosule scuze ca am primit o nuielusa ia-o tu ca eu n-am ce face cu ea si eu ma intorc acasa
Asa:Mosule stii ca te iubesc din tot sufletul meu te rog frumos sa ma ierti pentru ce am facut si sa imi aduci si mie pe o fata frumoasa:*Te iubesc din tot sufletul
Drage Mos Craciun
De Craciun as dori sa it spun ca eu de Mos Nicolae nu am primit o nuielusi ci o felicitare pentru comportamentul meu si pentru asta as vrea : ps3, wii, Bartos la pachet, un sticher de 2m cu o fata stralucituare, un urs de plus, o idee pentru. melodie, un bax de bere pentru. revelion si restul ti le las pe celelalte 4 liste de foaie A4
Draga Moșule,
Daca îmi aduci anul acesta, un nou cantec sub bradul impodobit de mama lui Fuego, iti voi da un telefon si cartela Cosmote
Niste versuri dintr-o melodie de-a lui in care sa iasa in evidenta ca isi cere iertare sau poate sa scrie frumos ca ii cere scuze / iertare si sa-i promita ca pana la anul va fi cuminte...
Ar trebui sa ia nuiaua primita de la Mos Nicolae si sa ii spuna MOsului ca el nu vrea sa primeasa nimic dar vrea sa-i returneze cadoul tovarasului sau
Mos Craciun, promit ca o sa fiu cuminte si ca o sa vin si la tine in Laponia si o sa-ti cant Sexy Pavel Bartos, dar te rog sa-mi faci un cadou frumos, nu-mi doresc nimic special, decat pe Yuki
Ii spui Mosului ca ai fost foarte cuminte dar ai facut decat odata o prostie si nu o sa se mai repete, ii spui sa-ti ia el nuielusa poate o foloseste pentru sanie si...ii lasi si o farfurie cu biscuiti si un pahar cu lapte...Asa o sa fie multumit.
Eu zic sa isi ceara scuze daca a fost rau si sa promita ca nu mai face si sa fie cuminte de acum incolo. Si ar trebui cred cel mai frumos sa faca toate astea sa se primeasca niste versuri
Il sfatuiesc sa-i scrie urmatoarele: Fiul tau, Mos Nicolae, mi-a trimis o nuielusa si nu e corect pentru ca am fost cel mai cuminte. Stiu ca el (Mos Nicolae) este mai tanar, nu are experienta ta si stiu ca tu imi vei aduce ceva potrivit pentru mine. Te astept cu drag!
Poi de Mos Craciun ar fi bine sa-si cumpere un laptop, o tableta si net.
Eu l-as sfatui sa scrie astfel : " Draga Mosule, as vrea sa imi cer scuze pentru comportamentul meu urat si sa iti spun ca mereu am crezut in tine."
Sa ii zica ca a fost cuminte si ca a scos melodii frumoase, a fost lucrator, mu a facut nimic ce sa ii supere pe ieilalti si ca Mos Nicolae a fost nedrept si i-a adus o nuielusa
Sanatate, fericire si multa iubire din partea familiei si in plus Horia Brenciu deghizat in Mosuuu (Mosul exista)
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: