Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Prietena mea cea mai bună este mereu insecure. Intotdeauna zice ca e urata, ca nu arata bine, ca nu se uita baietii la ea, cand mergem afara mereu ocoleste anumite zone sa "nu o vada lumea", cand ...? (mai mult)
Salut TPU. Tatal meu mi- a facut cadou un parfum Tom Ford Velvet Orchid, sunt baiat iar acesta este un parfum de femei. Tata nu prea se pricepe la parfumuri a dat vreo 400 lei pe el dar mi- e rusine sa...? (mai mult)
Daca sunt la liceul de electrica dau bacul mai tarziu decat cei de la profile teoretice sau tot in aceeasi zi?
Poti sa folosesti date mobile daca am activat Roaming
Salut! Stiu ca suna cam absurd, dar mai e fix o luna pana la Evnat. Sunt varza la mate! Daca ma apuc de acum sa invat serios, credeti ca pot sa iau macar un 5- 6 la mate? In simulare am luat 3, 2. ...? (mai mult)
O fata vrea sa doarma la mine dar ai mei nu vor si nu stiu ce sa-i spun, ma ajutati cu niste scuze?
Buna! ignorati ora, ce inseamna daca un baiat ma intreaba ce poza cu gagica lui sa posteze pe stry(si o pune fix pe aia ce am ales-o) si nu o intreaba pe ea?
Mai ascultă cineva lil peep?
Daca stateam pe perna si mi-au curs instant lacrimile deoarece baiatul pe care il plac cred că îmi place bff-ul înseamă că îl iubesc cu adevărat?
Bunaa, TPU! sunt în clasa a VIII- a și încă de la simulare încoace ma tot macină gândul la Evaluarea Națională... În simulare nu am luat cele mai grozave note (6.10 mate / 8.20 rom ), tind ...? (mai mult)
Salut, am o problema. Am reușit sa scap de gândurile de hula pe care nu stiu de unde le aveam dar le aveam in fiecare zi si foarte des, iar acum am ganduri in care apare fața necuratului si nu stiu...? (mai mult)
Salut din nou! Stiu ca am mai prezentat aceasta situatie acum ceva timp, insa nu am prea primit raspunsuri, asadar revin (in speranta ca voi primi mai multe pareri). Deci, la scoala obisnuiam sa ...? (mai mult)
Vi se pare safe sa dati poze cu fața voastra la prietenii de pe social media? Gen Instagram, discord, snapchat.
Bună! Am o problemă și voiam să vă întreb dacă mă puteți ajuta. Îmi doresc foarte mult o pisică și nu știu cum să o conving pe bunica mea să adopt una. Am mai avut una în trecut(acum 5...? (mai mult)
Salut…vreau un sfat. Azi dimineata m- a sunat o prietena sa mergem la o prietena acasa sa fumam o tigara si sa bem o cafea si am mers. Cand am dat coltul sa intru acolo pe strada ei erau multi Si am...? (mai mult)
1. Meseria la care VISAI in copilărie / adolescentă si s- a " lipit " de tine pana la urma? 2. Meseria la care VISAI dar din motive medicale, scolare sau financiare NU ai ...? (mai mult)
Cum pot să am fundul mai plat deoarece il am foarte bombat si nu îmi place.
Bună! Care e faza cu patrula cățelușilor?(exemplu: când trec pe lângă patrula cățelușilor și încep sa și dea coate) Este despre persoane prefăcute sau ceva de genul?
Buna, iubitul meu a facut un curs de tuns, acum la final va da un test si trebuie sa aiba un model pentru tuns bob, dar nu gaseste si testul este peste 2 zile. Ma tot roaga pe mine sa fiu modelul lui...? (mai mult)
Ce înseamnă "sns" pe Instagram?
Mancarea HORROR in copilaria voastra cu care va terorizau parintii sa o mancati?
Câte ore dormi?
Salut. Eu în liceu am o colegă în clasă care se înțelege cel mai bine cu mine și colegul meu de bancă față de restul colegilor. Înainte de o oră de istorie, când colegul meu s- a hotărât...? (mai mult)
Heyyy! Ca tot se aproprie Paștele și va veni și "iepurașul" de Paște, cum aș putea să îi zic lu maica- mea că nu mai cred în iepuraș, moș craciun și ce mai e?! Am deja 13 ani, știu demult...? (mai mult)
Bună! Mi se îngrășa parul enorm de repede, aseara am facut baie si azi deja s-a îngrasat putin, am folosit tot feluri se șampoane dar nimic …
Fetelor va plac baietii slabi? Mereu am vazut fete frumoase langa baieti mai plinuti, asta şi de fete mai plinute cu baieti mai plinuti. Dar aia "slabanogi" parca nu exista langa fete. O fata mi-...? (mai mult)
Bună ziua, am 18 ani și sunt împreună cu o fata in vârstă de 16 ani de 2 ani și ea dorește să se mute la mine acasă și să fim împreună. Aș vrea să vă întreb dacă ea se muta acasă fără...? (mai mult)
Pe mine nu mă iubește nimeni și vreau să fiu și eu iubită, ce pot face?
Am 1.80m și 81 de kilograme. Ce să fac ca să slăbesc? Am 14 ani.
Bună,este normal să primești flori de la cumnat si le pui la story dacă am deja un iubit?
Hey! Pentru cei ce ați scăpat de măreață, îmi puteți spune ce șampon ați folosit? Mulțumesc!
Salut TPU, am 15 ani si 1.78m inaltime, exista ceva exerciții sa devin putin mai inalt si imi puteti spune cum pot sa pun masa musculara (am 63kg)
Cum sa îmi creez un mod de a vorbi unic? Sa nu mai ascult pe cei din jur și sa iau felul în care spun cuvintele(tonul)... Ma cam enervează asta
Salut. Am avut un vis foarte dubios, să vi- l povestesc. Deci eram la mine in spatele blocului am o parcare și o școală. Im acel vis scoala era groapa de gunoi si parcarea clasa, care avea banci...? (mai mult)
Deci dacă mătușa mea a adoptat un băiat, acel băiat e var vitreg?
Salut, am și eu o întrebare ce aș putea face : Mă pierd uneori cu totul exemplu: mă sui la volanul mașini/tractorului bag in viteza și de aici mă pierd, mă panicez, cresc bătăile inimii ...? (mai mult)
Salut, am și eu o problemă și nu pot scăpa de ea, Deci mă pierd cu totul exemplu : mă sui în tractor/in mașină bag in viteza și mă pierd rămân blocat nu mai pot face nimic, "nu mai știu...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă spargi o vănă
Salut, am o intrebare. La liceul " Mircea Eliade, cu program sportiv " din Bucuresti, care este programul? Din cate am vazut, programul de clasa 9- 11 este de la 13.00 pana la 18.30, si in clasa a...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare in legatura cu iPad. Am ipad gen 8 2020 si vreau sa il schimb cu ipad air 4 2020. Ideea e ca eu folosesc tableta pentru desen si ecranul de la ipad air ma ajuta mai mult pentru...? (mai mult)
Salut daca mi fac cont de superbet cu buletinu mamei poate sa vada undeva? infr sa incerce sa si faca ea
Nu stiu de ce, imi apare necuratu in gând atunci cand vreau sa ating ceva, iar daca mi- a aparut si am atins un obiect, nu il mai iau pentru ca, in mintea mea percepe ca si cum ii dau lui dar nu vreau....? (mai mult)
De ce imi vin imagini cu cel rau cand vreau sa ating un obiect sau alt ceva si mai ales imi vin ganduri rele, vreau sa ma bucur si eu de un lucru sau de ceva si imi apar imagini cu cel rau in minte, ...? (mai mult)
Cum v-ati găsit jumatatea?
Pe factura DIGI am de mai multe luni SMS ROMANIA microplata 10 euro si acum am 20 euro ce reprezinta aceste sume si la ce nr. de telefon?
Salut! Am inceput să- mi las părul să crească, acum a ajuns pe la 3- 4 cm și il am destul de dens dar am văzut că atunci când il periez sau imi fac baie imi cad 10- 15 fire de păr și mi- e frică...? (mai mult)
Salut…vreau un sfat Acuma cateva saptamanii bune am avut o problema cu o fata, tot ma injura am ignorat- o de multe ori si tot facea in contra, pana o ajuns sa ma injure de mama si am batut o de ...? (mai mult)
Oare de ce unii oameni au relatii stabile toata viata, iar altii nu- si gasesc nici cum o persoana cu care sa se simta pe aceiasi lungime de unda si unde sa existe sentimente. Ieri mi s- au "inecat...? (mai mult)
Bună! Vitamine am luat foarte multe … am 1, 73 picioare lungi si 60 de kg ..totusi mi- as dori atat de mult sa ajung la 65 de kg… ma ingras foarte grezu …nu pot purta blugi stramti deloc ..mereu...? (mai mult)
Salut profesorul are voie sati ea obiectul personal si sa nu til dea până la sfârșitul anului scolar daca ai scos obiectul la lectie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!